Slik hylles Woodward på Internett

Ed Woodward har gått fra mobbeoffer til helt på to år.

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward ble til tider latterliggjort i sin første sesong som administrerende direktør. Mens David Moyes tok over for Sir Alex Ferguson, tok Woodward over for David Gill.

David Moyes uttalte at Manchester United trengte flere forsterkninger for å kunne kjempe om tittelen, men United endte kun opp med å kjøpe Marouane Fellaini.

Men sommeren etter eksploderte det. David Moyes ble erstattet av Louis van Gaal, og det begynte å smelle skikkelig på overgangsmarkedet. «Watch this space» var ordene fra Woodwards munn.

Woodward ble ofte roset for de meget gode sponsoravtalene han landet. Han var en viktig årsak til rekordavtalene med Chevrolet, og senere adidas. Etter hvert kom også spillerkjøpene.

Først sikret United seg Luke Shaw og Ander Herrera, før Daley Blind, Ángel Di María, Marcos Rojo og Radamel Falcao dukket opp i tur og orden.

Denne sommeren har Ed Woodward fortsatt i samme spor. Stortalentet Memphis Depay ble hentet tidlig. Så ble Matteo Darmian klar for klubben, før United kunne annonsere at de var enige med Bayern om en overgang for Bastian Schweinsteiger.

Da alle ventet på at Schweinsteiger skulle bli presentert før USA-turneen, trakk imidlertid Woodward en ny kanin opp av hatten.

En rekke troverdige medier melder nemlig at United har blitt enig med Southampton om en overgang for Morgan Schneiderlin, og at han har bestått den medisinske testen og er klar for å bli med til USA.

Nå hylles tidligere utskjelte Ed Woodward på sosiale medier. Vi har samlet et lite knippe her:

Det er imidlertid ikke bare Ed Woodward som får æren for alle sommerkjøpene.

Louis van Gaal var en viktig årsak til at Bastian Schweinsteiger valgte å gå til United. Den nederlandske manageren kan feire sine nye signeringer:

Powered by Labrador CMS