glazer

Krisemøte for fansen – uten Glazers

Publisert Sist oppdatert

Mandag skrev The Athletic at Manchester United arrangerer et slags krisemøte med fansen på fredag etter Superliga-kaoset.

Det finner sted uten Glazer-familien til stede, melder The Sun. Fansens håp var å få snakke direkte med Joel eller Avram Glazer, men de amerikanske eierne vil ifølge avisen ikke delta på det digitale møtet, til tross for at førstnevnte i sitt brev til fansen lovet bedre kommunikasjon i fremtiden.

Møtene ledes som regel av Ed Woodward, men på fredag tar Richard Arnold over for den avtroppende administrerende direktøren som møteleder.

Ifølge The Athletic vil klubben i møtet kommunisere at de regner Superliga-prosjektet som avsluttet.

Misnøyen var stor i supportermiljøet da det ble kjent at Manchester United var en av klubbene som sto bak Superligaen. Bare noen dager i forveien hadde fansen og klubben vært i møter – uten at Superligaen ble nevnt med ett eneste ord.

Ed Woodward trakk seg etter kollapsen i forrige uke. Fans tok seg inn på Carrington for å protestere mot Glazers, og på lørdag deltok over tusen United-supportere i en demonstrasjon utenfor Old Trafford.

protest1
PROTEST: Slik så Old Trafford ut på lørdag.

– Dere gjorde motstanden deres til den europeiske superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde feil, og vi ønsker å vise at vi kan gjøre ting godt igjen, skrev Joel Glazer i et åpent brev til fansen i forrige uke.

– Vi innser også at vi trenger å kommunisere bedre med dere, fansen vår, for dere vil alltid være det viktigste i klubben.

Samtidig har det blitt kjent at Woodward møtte statsminister Boris Johnson i forkant av Superliga-annonseringen.

Mandag benektet statsministerens kontor at Superliga-prosjektet ble diskutert på møtet, ifølge BBC. De to skal ha snakket om coronasituasjonen og hvordan klubbene kan få fansen trygt tilbake på stadion.

Før kampen mot Liverpool er det planlagt en ny demonstrasjon på Old Trafford.

Powered by Labrador CMS