Ny overgangsstruktur

Mourinho var frustrert i juni, men skal ha fått i stand en ny ordning med Glazer-familien.

Publisert Sist oppdatert

Det ble i juni rapportert om at José Mourinho var frustrert over at ting tok tid i Manchester United, noe som for så vidt ikke er noe nytt. Moyes og Van Gaal skal også ha vært frustrert over at de måtte gå via Glazer-familien i Tampa.

Ifølge Manchester Evening News og Samuel Luckhurst har klubben nå gjort noe med dette, og det skal også være en av grunnene til at overgangsaktiviteten har eskalert i det siste.

Mourinho og Glazer-familien skal ha blitt enig om en overgangspott, og det er opp til portugiseren hvordan han bruker de pengene, ifølge Luckhurst.

avramjoe
GLAZER-BRØDRE: Avram og Joel Glazer.

Flere speidere

Vi har tidligere skrevet om ansettelsen av den danske speideren Tommy Møller Nielsen, og ifølge Daily Mail er han slettes ikke den eneste.

Ifølge avisen kan United komme til å ansette i overkant av 15 nye speidere i en overhaling av speiderapparatet etter en gjennomgang av klubbens struktur ledet av John Murtough.

United ser i tillegg fortsatt etter en person til speiderstrukturen som ikke skal ha ansvar for å se fotball selv, men som skal lede mye av arbeidet.

Powered by Labrador CMS