Null for Romero, tap for Valencia

Og ingen av dem er sikre på en plass i neste sommers fotball-VM.

Publisert Sist oppdatert

URUGUAY – ARGENTINA 0-0:

Sergio Romero stoppet Edinson Cavani og Luis Suarez, men det holdt likevel ikke til seier for Argentina i Uruguay i natt.

Med 0-0 borte mot Uruguay ligger Argentina fortsatt også bare på 5. plass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, noe som i så fall gir play off-spill om en VM-plass.

Skulle de rote seg helt borte ligger også Peru, Paraguay og Ecuador to og tre poeng bak dem på tabellen.

Det var ikke altfor mange sjanser i nattas kamp. Uruguays største kom da Romero ga retur på et langskudd, og Cavani var framme på returen – bare for at Romero fikk kastet seg frem og blokkert forsøket.

Romero har ikke stått i mål i en tellende kamp siden Europa League-finalen mot Ajax, men står nå med tre nuller på rad i tellende kamper, siden han også holdt nullen i 0-0-kampen borte mot Southampton på tampen av forrige Premier League-sesong.

TAP: Ecuador og Valencia tapte mot Brasil i natt.

Ellers spilte Antonio Valencia hele kampen for Ecuador da de tapte 2-0 borte mot Brasil. Paulinho og Philippe Coutinho scoret målene for Brasil. Brassene dominerte stort, og vant helt fortjent mot Valencias lag – noe som altså betyr at de ligger tre poeng bak en plass som gir sjanse til VM-plass neste sommer.

Det gjenstår tre kamper i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Powered by Labrador CMS