– Vi er positive

«Sette-manager» Eamonn Nolan melder om oppløftet stemning i Reading-troppen foran lørdagens tur til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Nolan, som til daglig leder Readings U18-lag, fikk tidligere denne uken ansvaret for å lede klubbens førstelag så trygt som mulig gjennom lørdagens bortemøte med Manchester United. Det er en oppgave han ser frem til, påstår han i hvert fall selv.

– Klubbeieren har bedt meg om å ta hånd om laget, og det har jeg gjort, sa Nolan, da han torsdag formiddag møtte pressen for første gang siden overtakelsen.

Han nektet imidlertid å ta imot gratulasjoner med den nye jobben.

– Det har vær en vanskelig uke, så det er ikke på sin plass med gratulasjoner, sa han, og gikk isteden over til å rose den sparkede manageren Brian McDermott. Den 51 år gamle, tidligere Arsenal-spissen, måtte som kjent forlate Madejski Stadion etter helgens 1-2-nederlag for Aston Villa.

– Brian skapte harmoni i klubben. Han er en god venn av meg, og jeg har pratet med ham hver eneste dag. Han ønsket meg lykke til med kampen.

Skaderammet, men optimistisk

Nolan kunne deretter fortelle at midtbanemann Jimmy Kebe og keeper Adam Federici begge er skadet og uaktuelle til møtet med ligalederne.

– Men vi er positive allikevel. Vi har trent i to dager nå og har utarbeidet en plan. Og vi har ytterligere to dager før laget skal tas ut, konstaterte den 45 år gamle iren. Han klarte ikke å skjule sin entusiasme over å ha fått sjansen til å lede laget sitt ut på Old Trafford.

– Jeg elsker jo fotball, strålte han.

– I går gledet jeg meg over U18-laget vårt mot Fulham (vant 3-1;journ.anm.), og jeg gleder meg selvfølgelig til kampen på Old Trafford.

– Må ha et resultat

– De er verdens beste fotballklubb og de har tidenes beste manager i sine rekker, men jeg kommer ikke til å la det distrahere meg. Vi trenger å komme oss derfra med et resultat, og etter min mening fortjener Reading Football Club plass i Premier League.

Kampen mellom United og Reading starter lørdag ettermiddag klokken 18.30. Den vises på TV2 PL HD1, Viasat Fotboll (SE), 6’eren og TV3 Sport PL (DK)

Powered by Labrador CMS