Ryktesaker, uke 39

Manchester United er blant klubbene som ønsker endring i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Bildet øverst i saken er hentet fra www.sarpsborg08.no

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 1. oktober:

14.20: Daily Record skriver på søndag at Manchester United er én av klubbene som truer med å bryte løs fra Premier League, hvis ikke tv-pengene fordeles annerledes.

Det skal være klubbene i det øverste sjiktet av Premier League som ønsker at tv-pengene fordeles ut fra tabellposisjon, heller enn likt mellom samtlige klubber – slik det er nå.

United, City, Chelsea, Arsenal, Liverpool og Tottenham er klubbene som skal være i front for bevegelsen. De får støtte fra klubber som Everton, Leicester og West Ham, skriver avisen.

De resterende Premier League-klubbene skal være på den andre siden igjen, og «grådighet» er et ord som går igjen.

Lørdag 30. september:

09.00: Å signere Uniteds utlånte keepertalent Sam Johnstone skal være Steve Bruces førsteprioritet på overgangsmarkedet for Aston Villa.

Første mulighet er i januar, og ifølge lokalavisa Birmingham Mail er det en mulighet Aston Villa-manageren og den tidligere United-spilleren vil benytte seg av.

– Jeg hadde elsket å sørge for at han er Aston Villa-keeper i mange år fremover. Det ideelle for oss hadde vært å kjøpe ham i januar, men jeg må i så fall spørre spørsmålet: Kan vi sikre oss ham som vår førstekeeper, siden han kan være en type som blir her i mange år?

– Jeg har ikke spurt ham selv ennå, men jeg tror han er interessert. Køen er lang med Romero, De Gea og Pereira i United. Men så er spørsmålet om vi har råd, sier Bruce.

Han hyller samtidig utviklingen til keepertalentet:

– Han er milevis bedre enn da han først kom hit. Han spiller hver uke og har bøttevis med selvtillit.

08.00: Noe tynt på ryktebørsen lørdag morgen, men vi tar med oss det vi finner. Mirror melder om drakamp om den tyrkiske Trabzonspor-spilleren Yusuf Yazici, der United er en av de interesserte klubbene.

Prislappen for den 20-årige offensive midtbanespilleren ligger angivelig på rundt 14 millioner euro, altså grisebillig i dagens marked…

Mirror har hentet ryktet fra den tyrkiske sportsavisen Fanatik, en av landets mest leste. Liverpool skal ha forsøkt seg på spilleren uten hell i sommer, mens det meldes at United og Monaco er i førersetet nå.

Torsdag 28. september:

17.50: Spanske Don Balon skriver at Jose Mourinho skal ha bedt United om å gå for Barcelonas Sergio Roberto. Midtbanespillerens utkjøpsklausul er på «bare» 40 millioner euro, og Mourinho mener han er undervurdert i den katalanske klubben, mener avisa. Det snakkes om at United kan lokke 25-åringen med mer lønn og mer spilletid, selv om det skal sies at Roberto har startet fem Barcelona-kamper nå i sesonginnledningen.

Onsdag 27. september

14.10: The Mirror er aktiv i dag. Nå melder avisen at United, sammen med Arsenal og Everton, var tilstede i Burton i går kveld, for å følge Aston Villa-angriperen Keinan Davis. Der ble de vitner til at 19-åringen headet inn ett av målene da laget hans vant 4-0.
Davis, som er i Englands U20-tropp, ble etter kampen beskrevet av sin manager, Steve Bruce, som en «typisk nr. 9», og lagets «mest iøynefallende spiller».

12.43: «Man United sender speidere for å se på Radja Nainggolan.» Det skriver The Mirror, og hevder at José Mourinho lenge har vært en stor beundrer av den 29 år gamle Roma-stjernen.

08.55: Så kan spanske Mundo Deportivo (via Daily Star) fortelle at Manchester United må regne med kamp i sin jakt på Juventus’ argentinske angrepsstjerne Paulo Dybala. Real Madrid-president Florentino Perez skal nemlig også være lysten på den 23 år gamle søramerikaneren.

08.45: Ifølge The Mirror, er Manchester United en av flere klubber som følger nøye med på den 16 år gamle MK Dons-angriperen Dylan Asonganyi.
Unggutten har så langt i sesongen scoret ni mål på syv opptredener for klubbens U18-lag, og etterlatt et så sterkt inntrykk at han allerede er under vurdering for MK Dons’ førstelag.

Tirsdag 26. september

13.20: Manchester United-manager José Mourinho har ikke gitt opp jakten på Antoine Griezmann, og Atletico Madrids kjøp av Diego Costa kan gjøre at franskmannen igjen kan bli aktuell, skriver Mark Ogden i ESPN.

Franskmannen kan bli aktuell dersom United kommer med et bud på rundt 100 millioner euro.

07.50: Manchester United-manager José Mourinho skal ha fattet interesse for Genoa-spissen Pietro Pellegri. United vil imidlertid få kamp om den unge spissens signatur for Chelsea er også meget interessert i Pellegri, melder The Sun.

16 år gamle Pellegri ble tidenes yngste målscorer i Serie A sist sesong og er verdsatt til 40 millioner pund av Genoa.

Mandag 25. september

19.55: Manchester United befinner seg i skrivende stund på Sarpsborg Stadion, skriver TV2.

United skal ved flere anledninger sett nærmere på Sarpsborgs sterneskudd Krepin Diatta, noe TV2-ekspert Jesper Mathiesen bekrefter.

– Jeg vet at Manchester United har sett Diatta i flere kamper denne sesongen, men om han blir United-spiller gjenstår å se, sier Mathiesen.

Det er snakk om en potensiell overgangssum på drøye 50 millioner kroner for 18-åringen.

Her kan du se hva som kan ha pirret Uniteds interesse:

17.45: Det dreier seg om kontrakter – ikke overganger så langt denne uken. The Independent skriver mandag ettermiddag at Mourinho ønsker å gi nye kontrakter til Fellaini, Herrera og Rashford før januar-vinduet åpner.

Dette fordi portugiseren ønsker at spillerne kun skal fokusere på fotballen.

Miguel Delaney, som fører saken, siterer kilder tett på troppen som sier at til tross for at Fellaini nå er foran Herrera i køen, har dette ikke skapt noen problemer i garderoben.

Mourinho skal fortsatt anse Herrera som en viktig spiller i United-laget, og baskeren selv skal ikke ha noe ønske om å flytte på seg.

14.00: Nok en gang nevnes det at Manchester United vil benytte seg av klausulen i kontrakten til Luke Shaw som vil forlenge 22-åringens kontrakt til 2019. Det er ESPN som melder dette. Shaws nåværende kontrakt går ut førstkommende sommer.

09.00: Ny uke, nye muligheter, men foreløpig stille på ryktefronten når det gjelder Manchester United. Som vi skrev i går, melder Independent at klubben vil gå i forhandlinger med David de Gea om ny kontrakt. Avisen mener at United har stor tro på at spanjoplen ønsker å bli værende i Manchester.

Powered by Labrador CMS