Jakter på ung landsmann..?

Sir Alex skal ifølge Sky Sports være mer enn bare alminnelig interessert i Dundee Uniteds unge midtbanespiller, Scott Allan.

Publisert Sist oppdatert

Den 19 år gamle skotske U21-spilleren har benyttet sesonginnledningen til for alvor å slå igjennom nord for grensen, noe som visstnok har alarmert en hel rekke med klubber.

Allerede da overgangsvinduet fortsatt var åpent, ble det spekulert i at Allan var på vei bort fra Tannadyce Stadium, med Newcastle først i køen av mulige oppkjøpere. Nå hevder altså skysports.com at Manchester United er en annen av klubbene som holder et våkent øye med ham.

Sir Alex’ bror, Uniteds sjefsspeider i Europa, Martin Ferguson, var etter sigende tilstede da Dundee United møtte Dunfirmline tidligere i sesongen, men måtte konstatere at spiontoktet gikk i vasken fordi Allan ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret.
Men, bare det faktum at manageren sendte sin ett år yngre bror avgårde for å kikke nærmere på den unge midtbanespilleren, tolkes som en klar indikasjon på at Scott Allan virkelig kan ha noe å fare med.

Allans kontrakt med moderklubben utløper ved sesongslutt, så om det skulle bli alvor av et klubbskifte, enten til den ene eller den andre, vil det kunne skje uten det store overgangsbeløpet.

United.no understreker at dette for øyeblikket må anses som et rykte, og ingenting annet.

Powered by Labrador CMS