– Forferdelig hvis han drar

MUST-leder Duncan Drasdo mener det er kritisk for United at Wayne Rooney er på vei ut. Andy Mitten tror scouseren forsvinner.

Publisert Sist oppdatert

Leder for Manchester United Supporters Trust, Duncan Drasdo, er bekymret over konsekvensene det vil få hvis Wayne Rooney forlater klubben.

– Det blir veldig ødeleggende hvis han går. Han sørget nesten egenhendig for at vi kjempet om trofeer forrige sesong, og sjansene for å vinne ble effektivt stoppet da han ble skadet i mars – både i Premier Leage og Europa, sier Drasdo til united.no.

MUST-sjefen, som har frontet kampen mot de amerikanske eierene, mener det sportslig er forferdelig for Manchester United om utfallet blir at 24-åringen drar fra Old Trafford.

– Laget har måttet lide av at Glazer-familien ikke har har investert i nye spillere, og fortsatt har det ikke blitt gjort et forsøk på å erstatte Ronaldo. Skulle vi selge Wayne Rooney, vil det bekrefte manges spådommer at akkurat dette ville skje med eierne, selv om Ronaldo – og kanskje Rooney – har sørget for dette selv.

– Overrasket om han blir

Andy Mitten kjenner klubbens indre liv bedre enn de aller fleste. Han tror Rooneys tid på Carrington går mot slutten.

– Sir Alex har ikke snakket med Rooney på en måned, han har ignorert ham fullstendig. Han var forferdet over de utenomsportslige tingene og prestasjonene på banen. Han har fortalt klubben at han kan selges.

– Tror jeg han forsvinner? Saken vil ta nye vendinger framover, men jeg blir overrasket om han er United-spiller ved starten av neste sesong, sier united.no-spaltisten.

MUST-leder Duncan Drasdo. Foto: Jon Martin Henriksen

Powered by Labrador CMS