– Ikke til salgs!

Glazer-familien synes upåvirket av United-supporteres kampanje.

Publisert Sist oppdatert

De amerikanske eierne sies å være innstilt på å møte The Red Knights (De røde ridderne), gruppen av rike United-fans som planlegger et fremstøt med sikte på å overta kontrollen over klubben, men insisterer på at familien ikke har noen planer om å selge.

– Manchester United er ikke til salgs, fastslår en talsmann, kort og fyndig, ifølge Sky Sports.

The Red Knights, som hevder å være i besittelse av de nødvendige økonomiske musklene til å kunne utfordre Glazer, samarbeider tett med MUST (Manchester United Supporters' Trust), en organisasjon som i den senere tid har tiltrukket seg medlemmer med eksplosivt tempo og nå nærmer seg 55.000 medlemmer.

I et djervt forsøk på å bidra til Glazer-familiens fall, har MUST nå innledet et samarbeide med Blue State Digitals, selskapet som sto bak den digitale strategien i forbindelse med Barack Obamas presidentkampanje.

I en kommentar til dette samarbeidet, sier MUST-leder Duncan Drasdo til The Guardian:

– Etter vår oppfatning fortjener Manchester United-supportere å bli representert på en så god måte som overhodet mulig, og Blue State Digital har en merittliste som viser at de er ledende innen sin bransje. Utfordringen nå blir å spre Green & Gold-budskapet slik at det når United-fans over hele verden.

Powered by Labrador CMS