Klubben saksøker supporter

United har gått til sak mot en supporter som skal ha offentliggjort 400 samarbeidsfirmaer i en anti-Glazer kampanje.

Publisert Sist oppdatert

Klubben sier at de ikke noe annet valg enn å ta ut stevning mot Thomas McKenna. Manchester United hevder at supporteren i en anti-Glazer kampanje la ut navn på 400 samarbeidsfirmaer på en internetside i den hensikt å skade selskapene og/eller å få firmaene til å kutte forbindelsen med klubben.

Etter en klage fra United ble 44-åringen arrestert i august i fjor, men politiet fant ikke bevis for noe lovbrudd. Til tross for det har Manchester United besluttet å reise sak mot supporteren.

– Klubben har en plikt til å vise alle supportere at vi ikke tolererer slikt, og vi tar affære mot enhver som gjør en forbrytelse. Vi tar datasikkerhet meget alvorlig, og å ikke gjøre i denne saken var aldri et alternativ .

Duncan Drasdo, leder i MUST, sier at de skal strekke seg langt for å gi supporteren økonomisk støtte når saken kommer opp i høyesterett i London.

– Glazer sliter tydeligvis med å selge ut sine overprisede VIP-pakker, og baer her ut en syndebukk for alle de tomme VIP-boksene. United-fans har alltid stått sammen, og vi vil samle sammen til et eventuelt forsvar for enhver supporter som måtte tåle en slik aggresiv rettstvist-strategi fra eierne.

Eieren av et av firmaene som ble offentliggjort på nevnte internetside, tar imidlertid sterk avstand fra hva klubben nå gjør mot supporteren. Gerry Rhodes-Brown hadde to «executive-seter» på Stretford End i fire år og betalte over 16.000 pund totalt, men har nå valgt å ikke fornye disse sesongbillettene.

– Det er skamfult. Ingenting skjedde med vårt selskap som følge av denne hendelsen og jeg ønsker ikke at klubben bruker vårt navn til å forsøke å saksøke denne supporteren. Dette gjør meg faktisk rasende!

Kilde: Manchester Evening News.

Powered by Labrador CMS