United lanserer rådgivende supporterstyre

Duncan Drasdo, Ian Stirling (bildet) og united.nos spaltist Oli Winton er blant de syv supporterne som nå skal gi råd til United-ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld kunngjorde Manchester United at klubben har opprettet et eget supporterstyre eller et Fans’ Advisory Board.

I tillegg til United-direktør Richard Arnold vil styret bestå av syv representanter for United-fansen med ulike bakgrunner og roller.

Gruppens fremste oppgaver blir å forsterke dialogen mellom klubben og supporterne og gi supporterne større innflytelse i avgjørelser som blir fattet av klubbens ordinære styre.

drasdo222
FÅR EN VIKTIG ROLLE: MUST-general Duncan Drasdo er en av syv supporterrepresentanter som nå skal gi råd til klubbledelsen.

Bakgrunnen for å opprette det rådgivende supporterstyret er å forsterke samarbeidet mellom klubben og supporterne etter Super Liga-fadesen i vår. 

Blant de syv supporterrepresentantene i det nye styret er det flere kjenninger for united.nos lesere.

Lederen for Manchester United Supporters’ Trust (MUST), Duncan Drasdo har tidligere vært spaltist for united.no og United-Supporteren, og flere av Supporterklubbens medlemmer kjenner supportergeneralen og ikke minst hans utrettelige jobb med å gi supporterne en stemme.

Supporterklubben har også formalisert samarbeidet med MUST og også Jonathan Deitch fra den samme organisasjonen er med i den nye gruppen.

SKAL GI RÅD: Mange United-fans i Skandinavia kjenner Oli Winton som spaltist for united.no. Her er han sammen med Sir Alex Ferguson.

Det nye supporterstyret vil bli ledet i fellesskap av advokaten Christopher Saad og United-direktør Richard Arnold.

Ian Stirling og Rick McGagh har blitt valgt inn på vegne av Uniteds Fans Forum.

Lederen for supporterklubben til Manchester Uniteds kvinnelag, Deborah Henry, er også med i gruppen. Det samme er united.nos spaltist Oli Winton.

Powered by Labrador CMS