MUST bekymret over renteøkning

Renteøkning på Glazer-familiens PIK-lån fører til bekymring for klubbens økonomi.

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere omtalt ville renten på Glazer-familiens omstridte PIK-lån stige fra 14.25% til 16.25% i august. Dette skjedde 16. august, og til tross for at adm. dir. i Manchester United, David Gill, har understreket at disse lånene er knyttet til Glazer-familien personlig, og ikke til Manchester United, er det mange som er bekymret for at eierne allikevel må ta penger ut av klubben på grunn av manglende ressurser til å nedbetale lånene.

En del av avtalen i forbindelse med refinansieringsprosessen tidligere dette året åpnet for at amerikanerne kan ta 95 millioner pund ut av klubben. Manchester United Supporters Trust (MUST) med Duncan Drasdo i spissen stiller seg sterkt kritiske til måten klubben drives på og frykter at man i tiden fremover vil se at klubben blir tappet for penger.

– Vi tror at de neste 12 månedene vil vise at de (Glazer-familien, journ.anm.) kommer til å ta enda mer penger ut av klubben vår, sier Drasdo til Manchester Evening News.

– De har allerede kastet bort mer penger på renter og avgifter enn den totale summen av alle sesongkortene betalt av supporterne i løpet av deres femårige eierskap.

– I tillegg til dette, hvor mye mer vil denne renteøkningen koste oss hver sesong? Bare forestill dere hvor mye vi kunne ha oppnådd hvis vi ble kvitt denne byrden som Glazer-familiens eierskap er, avslutter Drasdo.

Powered by Labrador CMS