MUST ikke imponert

Klubben fryser billettprisene, men MUST er ikke imponert.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United annonserte i går at klubben fryser prisen på billetter. Det skjer etter kontinuerlig prisøkning på billetter siden Glazer kjøpte klubben i 2005. I 2008-2009 var United den eneste klubben i Premier League som ikke frøs eller senket prisene. Prisene på billetter til Old Trafford har øket med 45 prosent på fem år. MUST er lite imponert over at klubben nå omsider fryser prisene.

– Vi har opplevd en veldig stor prisøkning fram til nå. En prisstopp er ikke noe mer enn en prisstopp på fra før veldig høye priser, sier Duncan Drasdo i MUST, og understreker:

– Fra før vet vi at for hvert pund vi legger igjen, går 75 prosent ut av klubben. Glazer er veldig negativt for klubben.

Samtidig er lederen i MUST ikke i tvil om at prisstoppen er en ren konsekvens av Green & Gold-kampanjen og at så mange har meldt seg inn på www.joinmust.org. I skrivende stund har medlemstallet nådd 145.380 personer, to måneder etter at det passerte 36.000.

– Dette viser helt tydelig hvor mye makt supporterne har når de står samlet. Vi vet fra våre kilder i klubben at Glazer er riktig bekymret over Green & Gold-kampanjen.

Selv om Drasdo ikke lar seg imponere over at klubben fryser billettprisene, legger han ikke skjul på at han er glad for nyheten.

– Dette er en utrolig seier i vår kamp (for et eierskifte) og en stor oppmuntring for supporterne.

Duncan Drasdo tror at prosessen bare kan få ett utfall: Seier!

– Nå er vi ustoppelige. Eierskifte og bedre kår for supporterne og fotballklubben vil bli en uunngåelig konsekvens av bevegelsens arbeid.

Samtidig skriver The Telegraph at United-direktør Darzie Glazer (konen til Joel) har kjøpt et luksushjem i Florida til den nette sum av 20,5 millioner dollar.

Dette samtidig med at klubbens gjeld er på 713 millioner pund…

Powered by Labrador CMS