– Glazers kan lege såret

MUST med en ny uttalelse om eierskapet av United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United forbereder en børsnotering i Singapore, noe som vil gi Uniteds eiere en masse ny kapital.

Nå gjentar Manchester United Supporters Trust (MUST) at eierne må bruke de pengene til å fjerne klubbens gjeld.

– I så fall vil en masse mennesker snu i sine tanker om Glazers. Det er nemlig gjelden de ser som den store skaden, sier MUST-sjef Duncan Drasdo ifølge PA.

– Det betyr riktignok ikke at de vil være fornøyd med det som har skjedd, og en større andel av fansen vil heller aldri akseptere eierne ettersom de er så sinte over det som er skjedd. Men fjerner de gjelden så kan det lege såret som er der nå, fortsetter han.

Og hvis noen skulle være i tvil – MUST vil ha ALL gjeld fjernet.

– De fleste vil mene at det er rettferdig at de fjerner gjelden hvis de samtidig skal tjene mye. Hvis de bare reduserer gjelden noe så kaster de bort en stor mulighet, sier han.

Det er foreløpig ikke klart når United blir børsnotert, men MUST mener uansett at det hele er Glazer-familiens første steg på vei ut av United.

– Børsnoteringen forteller deg to ting. Først, at de trenger penger og det ganske raskt. Og to, at de er forberedt på å selge.

– Jeg tror at et salg av 25 eller 35 prosent, eller mer enn det, er første steg på vei ut. Delt eierskap er ikke en bra måte å drive på. De lar jo ikke andre få innsyn i driften. Der har drevet helt motsatt til nå, sier Drasdo.

Powered by Labrador CMS