Demonstrasjon i vente

Det er ventet en stor demonstrasjon mot Glazer før Milan-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Mange tusen skal etter planen demonstrere mot Uniteds eiere før kampen mot AC Milan. Ifølge Sportsmail er brenning av Glazer-dukker en del av demonstrasjonen. Mange tusen er dessuten innstilt på å boikotte de ti første minuttene av kampen.

– Millioner kommer til å se kampen på TV. Når de ser så mange tomme seter, vil det være klar beskjed til Glazer, sier en supporter, som forteller at demonstrasjonen har vært planlagt i flere måneder.

MUST-leder Duncan Drasdo understreket imidlertid at demonstrasjonen ikke er organisert av dem.

– Det er ikke vi som koordinerer dette, men vi er heller ikke imot det. Folk kan selv bestemme hvordan de vil uttrykke sin misnøye.

Drasdo innrømmer at han uansett har hendene fulle med å administrere organisasjonen som har vokst med rekordfart etter at green & gold-kampanjen startet. 3. mars nådde MUST milepælen 100.000 medlemmer.

– Vi er mer interessert i internett-kampanjen. Green & gold er en bedre illustrasjon av kampanjen som jobber for et eierskifte.

I øyeblikket får MUST ca to tusen nye medlemmer i døgnet, og i skrivende stund er det 124.644 som har tegnet medlemskap på joinmust.org.

Powered by Labrador CMS