MUST presiserer

Ba aldri Sir Alex om å trekke seg.

Publisert Sist oppdatert

The Guardian skrev i går en artikkel om at United-supportere ba Sir Alex Ferguson om å slutte som manager. Forslaget kom på lørdagens møte der det var rundt 300 fans tilstede.

John Flacks, tidligere leder av IMUSA, ytret sitt ønske om at Ferguson bør gi seg. United.no var på møtet i Stretford, og vi kan bekrefte at det bare var Flacks som snakket høyt om Fergies avgang.

Forslaget ble møtt av applaus fra enkelte, mens de aller fleste enten ristet på hodet eller forholdt seg i ro.

– Majoriteten av vår organisasjon og andre United-supportere støtter Sir Alex Ferguson, skriver MUST-leder Duncan Drasdo i en pressemelding i forbindelse med presseoppslaget.

En rekke av Englands største aviser overvar lørdagens møte. Det var enighet i forkant om at journalistene ikke skulle skrive om hva som ble sagt – nettopp fordi supportere skulle få muligheten til å prate uten at meningene deres skulle havne i avisen.

– Vi tror at journalistene respekterte vårt ønske, men sitatene har sannsynligvis først dukket opp andre steder på nettet og etter samtaler med Flacks selv, skriver Drasdo, som påpeker at det er viktig så se forskjell på organisasjonens og privates syn.

Powered by Labrador CMS