– Vanlige fans burde ikke straffes

MUST hardt ut mot prisnivået på finalebillettene i FA-cupen.

Publisert Sist oppdatert

I 2016 og 2017 kostet en kategori 2-billett under FA-cupfinalen 85 pund. Denne sesongen, når United møter Chelsea 19. mai, vil det koste menigmann 115 pund – en økning på 35 prosent.

I 2016 og 2017 kostet kategori 1-billetter 115 pund.

De er nå satt opp til 145 pund.

Kategori 3-billetter har økt fra 65 til 70 pund, mens det kun er de aller billigste billettene, til 45 pund, som er fryst.

Det får Duncan Drasdo i MUST til å reagere.

Over 40.000 av billettene på Wembley tilhører nemlig kategori 1 og 2, med den største prisøkningen.

– Å fryse prisen på de billigste billettene er kun en symbolsk handling som vil være til det beste for et mindretall av supporterne våre, og den generelle prisøkningen her viser utfordringene vi har hatt med fotballforbundet over lang tid, blant annet når det kommer til å kreve røverpris fra fansen.

– Vanlige fans burde ikke bli straffet for fotballforbundets tidligere dårlige økonomiske avgjørelser da de bygget ut Wembley.

– Husk at fotballbilletter ikke er en del av et vanlig marked. Vi snakker her om et monopol, og fotballforbundet burde gå foran i å belønne lojalitet fra fans.

– Avgjørelsen om å øke billettprisene så mye som de har gjort er faktisk ikke til å forstå, sier Drasdo i en uttalelse.

RØVERI: Alexis Sánchez bidro til å sende United til FA-cupfinalen, men nå mener MUST at fansen må betale urimelig mye for å se finalen mot Chelsea.

Det engelske fotballforbundet svarer ikke direkte på all kritikken, men i en kommentar heter det at fotballforbundet ikke er ute etter profitt, men at alle penger de får inn går til å investere i fotballens fremtid i England – altså et klart hint om at alle burde betale det de måtte fordi de da samtidig kan være glade for at de støtter Englands fotballfremtid.

Lurer du på mer om FA-cupfinale-billettene? Her kan du lese om hvor mange billetter som kan søkes på via oss, og hvilke datoer du har å forholde deg til rundt det.

Powered by Labrador CMS