Rio ut mot Sun-journalist

OPPDATERT United-stopperen reagerer med Twitter-melding på påstand om at han skal være utelatt fra turen til Dubai.

Publisert Sist oppdatert

Som meldt i helgen vil David Moyes denne uken ta spillertroppen sin med til Dubai for trening i litt varmere omgivelser enn det Manchester og omegn kan by på om dagen.

Etter onsdagens bortemøte med Arsenal venter ti dager med spillefri før Crystal Palace står for tur på Selhurst Park den 22. februar. Den pausen akter United-manageren å dra sommerlig nytte av – ifølge The Suns Neil Custis uten Rio Ferdinand. Journalisten hevder også at klubbledelsen på Old Trafford vil komme med en kunngjøring på torsdag, hvor utelatelsen av veteranstopperen vil bli forklart.

35 år gamle Ferdinand påstås videre å ha blitt mer og mer misfornøyd med tilværelsen på Old Trafford, og derfor planlegger å avslutte spillerkarrieren til fordel for en ny innen media. Custis legger til at det eneste som kan få Ferdinand til å ombestemme seg, er et eventuelt lukrativt tilbud fra en klubb i USA.

Etter at saken ble publisert i The Sun (krever innlogging) har Rio Ferdinand reagert på følgende måte via sin Twitter-konto: «Må være nok en treg nyhetsdag. Kom an, Neil Custis; se og få hodet ditt ut av underbuksen!»

 

 

Powered by Labrador CMS