Aon Corporation ny draktsponsor

Oppdatert: Manchester United har nå offentliggjort på sin hjemmeside at Aon Corporation blir klubbens nye draktsponsor. Avtalen skal være verdt £80 millioner over fire sesonger.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United sin draktsponsor er som kjent kriserammede AIG, og de har gjort det klart at de ikke ønsker å utvide avtalen som går ut i mai 2010. Den amerikanske forsikringsgiganten betaler Manchester United £14 millioner per sesong for å få logoen sin frempå drakten, en sum som etter rapportene skal øke betraktelig når Aon Corporation kommer inn. Den nye sponsoren er nok en amerikansk finansiell gigant, og kontrakten med Manchester United skal gi klubben £80 millioner over fire sesonger.

AIG vil også pryde United sine drakter neste sesong, mens Aon Corp sin logo vil bæres fra og med sesongen 2010/11. En rekke selskaper har blitt aet til å være United sin draktsponsor, blant annet elektronikkgigantene Saudi Telecom og Samsung. Nå er det derimot klart at Aon Corp, som driver med diverse finansielle aktiviteter, stikker av med den lukrative avtalen.

Powered by Labrador CMS