Rekordavtale: Slik blir vår nye draktreklame

Publisert Sist oppdatert

United har en prinsipiell avtale med TeamViewer som lagets nye draktsponsor.

Det offentliggjorde klubben fredag.

Avtalen vil gjelde fra starten av neste sesong, gjelder i fem år og TeamViewer erstatter altså Chevrolet som logo foran på United-drakten.

Manchester Evening News melder at avtalen er verdt om lag 235 millioner pund. Ifølge United-kilder skal det være den største avtalen noensinne for en avtale som kun gjelder som drakt-sponsor.

Det er i alle fall den største noensinne i Premier League, med cirka 47 millioner pund per år.

Barcelona inngikk i 2016 en liknende avtale med Rakuten for dem, men ingen andre i fotballverdenen har vært i nærheten av en så stor avtale under den nåværende pandemien.

Noen vil sikkert huske at Chrevrolet-avtalen var større isolert sett, men den innebar også en bil-avtale. United kan nå forhandle frem en ny og separat bil-avtale i tillegg.

Det rapporteres at den blå TeamViewer-logoen vil justeres til en hvit variant på United-drakten – kanskje slik bildet øverst i denne saken er. Det bildet er hentet fra promovideoen for samarbeidet.

Følgende er hentet fra Wikipedia:

«TeamViewer er en proprietær programvare for ekstern tilgang til samt fjernkontroll og vedlikehold av datamaskiner og andre enheter, som først ble utgitt i 2005. Funksjonaliteten er utvidet trinn for trinn, sist for eksempel gjennom integrering av TeamViewer Meeting»

TeamViewer er et tysk selskap med software som finnes på 2,5 milliarder enheter, og har nærmere 600.000 abonnenter.

– Vi er ekstremt stolte over å innlede dette samarbeidet med en av de mest spennende og dynamiske globale software-selskapene. Evnen til å samhandle har aldri vært viktigere i denne verdenen for våre 1,1 milliarder fans og følgere. Vi ser frem til å jobbe med TeamViewer, sier Richard Arnold i en kommentar.

United er også i forhandlinger om en ny sponsor for treninganlegget Carrington og for alt av treningsklær. Den nåværende med AON nærmer seg nemlig også slutten.

Powered by Labrador CMS