Casemiro, Martinez, Rashford

Her er den nye hjemmedrakten

Slik ser den nye hjemmedrakten til Manchester United ut.

Publisert Sist oppdatert

Vi har i dag gleden av å kunne presentere Manchester United sin hjemmedrakt for kommende sesong 2023/24.

Det er denne United-spillerne kommer til å ikle seg i sesongens første kamp mot Wolverhampton hjemme på Old Trafford mandag 14. august. I tillegg vil den bli brukt i noen av sommerens treningskamper, men da kanskje med alternativ shorts og sokker.

ANNONSE: Kjøp drakta her i Supporterklubbens nettbutikk!

På bakgrunn av et godt samarbeid med Adidas og Manchester United er Supporterklubben en av få utvalgte aktører som har tillatelse til å selge drakten fra lanseringsdatoen. Denne eksklusiviteten varer de neste 14 dagene.

Her er en bildeserie av Uniteds nye hjemmedrakt:

Adidas sier følgende om drakta:

– I rødt, for evig og alltid. Den nye Manchester United-hjemmetrøya for 23/24 er en erklæring om forpliktelse og ubetinget kjærlighet, en levetid i rødt. Drakten henter designinspirasjon fra Manchesters industrielle innflytelse, og har et moderne, geometrisk rosemønster hentet fra byens kulturelle identitet, som uttrykker fansens evige engasjement og kjærlighet for klubben.

Trøyen henter nemlig designelementer fra en nærliggende bro fra den industrielle revolusjon, og har et repeterende, Lancashire Rose-inspirert geometrisk mønster foran.

Kjølende HEAT.RDY og lette lagdetaljer gjør den perfekt for banen, enten du gjør deg klar for en internasjonal kamp eller en lokal 5-a-side!

ANNONSE: Ti tips til deg som vil kjøpe den nye United-drakten

Denne sesongen har lansering av både treningstøy og drakter gått helt etter planen, noe som tyder på at utfordringene fra pandemi-sesongen er overvunnet. Supporterklubben leverte sin bestilling i oktober 2022.

Vi ser imidlertid en økning av priser. Opprinnelig var intensjonen til Adidas å holde nøyaktig samme pris som den avsluttede 2022/23-sesongen, men vi har fått en ubarmhjertig prisøkning på +-10%, noe som skyldes veldig svak norsk krone, samt forhøyete produksjonskostnader.

Powered by Labrador CMS