– Gi ham tid

Wilfried Zahas tidligere manager har tro på at vingen kan utgjøre en forskjell allerede denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Wilfried Zaha ble kjøpt fra Crystal Palace i januar, men ble umiddelbart lånt tilbake til Palace.

Derfor slutter han seg for første gang til United-troppen nå i juli.

– Bestemann etter 20 kamper

Det spekuleres i engelske aviser på om David Moyes er usikker på om Zaha skal brukes eller lånes ut også i 2013/14-sesongen, men vingens tidligere manager, Dougie Freedman, mener United må gi ham litt tid og at belønningen da vil være stor.

zahabilde5

– Han brukte åtte kamper på å etablere seg i Palace’ førstelag, men åtte-ti kamper senere var han bestemann, sa Freedman ifølge goal.com.

– Jeg tviler ikke på at han også vil trenge tid på å etablere seg i United, men når han har gjort det så vil man få se hvor stort talent han er. Jeg vet hva slags type han er, og han vil ikke la de nye  omgivelsene stresse ham. Det vil David Moyes se hver eneste dag.

Zaha endte sesongen med seks mål og ti målgivende pasninger, før han scoret to ganger i play off-semifinalen mot Brighton og så skaffet straffesparket som sendte Palace til Premier League i finalen.

– Vil overraske

Tidligere i år sa Freedman også dette om sin tidligere elev.

– Jeg har kjent ham siden han var 12. Jeg vil ikke si at han er høy på pæra, men han har en slags arroganse ved seg. Han viser seg frem uansett arena, og det vil ikke være noe annerledes på Old Trafford, sier Freedman ifølge engelsk presse.

– Jeg tror den unge mannen vil overraske en del mennesker. Han er hardtarbeidende, dedikert og vil vise United at han er en fantastisk spiller. Han er en herlig unggutt, og han fortjener alt han kan få. Han har jobbet veldig, veldig hardt, og gir alt for å bli en bedre fotballspiller.

Powered by Labrador CMS