– Bailly og Jones starter

Jose Mourinho har avslørt hvem som danner midtforsvaret mot Dortmund.

Publisert Sist oppdatert

Dagen før Kina-tourens første kamp mot Dortmund, snakket Jose Mourinho om kampen.

Portugiseren gikk inn på flere ting, men startet først med å avsløre hvem som starter i midtforsvaret.

– Mot Wigan startet jeg med Bailly og Blind som midtstoppere. I morgen starter jeg med Bailly og Jones for å prøve noe nytt, og vi vil gjøre vårt beste for det beste resultatet, men det er ikke det viktigste.

GettyImages-546980030
STARTER IGJEN: Eric Bailly startet med Blind mot Wigan. Nå avslører Mourinho at Bailly og Jones starter mot Dortmund.

Fredagens kamp blir den første store testen denne sommeren, og Mourinho sa han forventer en tøff kamp mot Champions League-finalisten fra 2013.

– De er et lag som allerede har fem kamper i beina denne sommeren. De startet å trene for noen uker siden, og hadde ikke så mange spillere borte pga. Copa America og EM.

– De har nesten hele laget tilgjengelig, trent sammen i en måned og spilt fem kamper. Jeg forventer å se to lag i forskjellige øyeblikk i deres forberedelser, men det er bra for oss for utfordringen blir større.

– Vi deltar ikke i pre-season for å samle poeng, så om du ikke vinner så vinner du ikke. Du vil bli bedre kjent med alle spillerne. For eksempel vil jeg de forskjellige formasjonene og de forskjellige spillerne i forskjellige posisjoner med forskjellige kombinasjoner.

Kampen mot Dortmund starter 14.00 norsk tid og kan følges her på United.no direkte, eller ses på TV2 Sumo og TV2 Sport Premium i Norge, og Kanal 5 i Sverige.

Powered by Labrador CMS