– Kan ikke beskrive hvordan det føles

Nysigneringen har gjort sitt første intervju som United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har gjennomført sitt første intervju som United-spiller på video med MUTVs Marc Sulliavan.

Der forteller nederlenderen om hva han føler etter å ha signert for United.

– Det føles veldig bra. I min karriere er det bra å ta ett skritt videre nå, og det til en fin klubb. Jeg føler jeg har tatt en god avgjørelse ved å dra til denne fantastiske klubben. 

Edwin van der Sar og Daley Blind som begge har en fortid i United har gitt råd til 23-åringen.

– Jeg kan ikke beskrive hvordan det føles. Jeg har hørt mye fra Edwin van der Sar og Daley Blind, og jeg kan ikke vente med å spille for klubben.

Spesielt førstnevnte har snakket varmt om United.

– Jeg har snakket med ham mye, og han har fortalt meg historier om klubben og om alt. Han forklarte hvor stor klubben er, og om de fine erfaringene han hadde med den.

SPORTSDIREKTØR I AJAX: Edwin van der Sar.
SPORTSDIREKTØR I AJAX: Edwin van der Sar.

Van de Beek forteller videre at Ole Gunnar Soslkjær var en viktig brikke i overgangen. Midtbanespilleren sier at de to hadde et fint møte.

– Jeg hadde et veldig fint med møte med manageren og for meg var det én veldig viktig ting. Vi snakket om fotballting og om klubben.

– Jeg tar alltid avgjørelsene mine etter hva jeg føler, og her følte jeg bra om alt. Det er en veldig viktig ting for meg. 

23-åringen beskriver seg selv som en løpssterk spiller.

– Hvis du vet hvem jeg er og hvordan fotballspiller jeg er, tror jeg at jeg vil ha et godt forhold til klubben og spillerne. Hvis du ser på hvilke spillere som er i klubben, er de unge akkurat sånn som meg og jeg kan ikke vente med å spille med dem.

– Jeg er en midtbanespiller som liker å komme inn i boksen, gjøre løp, assistere og score mål. Jeg løper mye i løpet av en kamp, og det er noe av det som er styrken min.

FORNØYD: Donny van de Beek sitt første bilde som United-spiller.
FORNØYD: Donny van de Beek sitt første bilde som United-spiller.

På midtbanen kan nederlenderen potensielt bli en del av en farlig trio med Paul Pogba og Bruno Fernandes. Nysigneringen beskriver midtbanespillerne i United som gode, og han gleder seg til å spille med dem.

– Jeg har sett mye av dem og det er mange gode spillere på midtbanen. Jeg kan ikke vente med å spille med dem. Det vil bli veldig fint og jeg vil kose meg når jeg spiller med disse spillerne.

– Jeg kjenner ingen på laget, men jeg gleder meg til å møte dem og spille med dem. 

Til slutt kommer det nyeste tilskuddet med en beskjed til supporterne.

– Jeg håper snart jeg kan se dem på stadion når det er lov etter coronaviruset. Jeg kommer til å gi alt for klubben og håper vi kan vinne titler og priser. 

Powered by Labrador CMS