Van de Beek (1)

Derfor ser Van de Beek sterkere ut

Nederlenderen har virkelig lagt seg i selen for å gjøre sin andre United-sesong bedre enn den første.

Publisert Sist oppdatert

Donny Van de Beek har ifølge The Athletics Adam Crafton trent målrettet med fysikken sin i ukesvis, for å få fart på en United-karriere som stagnerte nærmest ved ankomst til Old Trafford før foregående sesong.

24-åringen skal være fast bestemt på å spille seg inn i United-laget og har derfor, sammen med Uniteds medisinske team, lagt en plan for hvordan han skal legge på seg muskelmasse i løpet av sommeren.

Midtbanespilleren tok seg to uker ferie etter det ble klart at han ville gå glipp av EM-spill med Nederland grunnet en lyskeskade, men har siden jobbet hardt i et anerkjent treningssenter for eliteutøvere tilbake i hjemlandet, der også Barcelonas Frenkie de Jong har trent seg opp.

Styrketreningen har fortsatt både i hjemmet hans i Manchester under karantenetiden og senere på treningsfeltet Carrington.

Ifølge Crafton snakker United-spillerne privat om en mer robust og selvsikker Van de Beek og nederlenderen sies å ha «en sult og en flamme» som brenner etter å vise seg frem i United.

Også kaptein Harry Maguire virker å ha bitt seg merke i resultatene av Van de Beeks trening.

Da nederlenderen kom på banen med drøye kvarteret igjen av treningskampen mot Brentford, ble han tildelt kapteinsbindet av Nemanja Matic. United la ut et bilde av Van de Beek med kapteinsbindet på sin Instagram-profil, der Maguire ga sin lagkamerat streng beskjed om å «ikke strekke ut kapteinsbindet».

Nå kan det virke som om Van de Beek blir på Old Trafford, ettersom Crafton skriver at United ikke har gitt noen signaler om at de ønsker å selge nederlenderen og spilleren selv ikke har noen planer om å forlate Old Trafford.

Dersom Ole Gunnar Solskjær velger å legge om fra sin vante 4-2-3-1-formasjon til et 4-3-3-system, vil Van de Beek ha et enda større håp om å spille seg inn i laget, ifølge Crafton. Nederlenderen skal anse indreløperposisjonen som sin beste, fremfor både tierrollen og en rolle som sittende midtbanespiller.

Powered by Labrador CMS