frio

Nådeløs Van de Beek-dom

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere United-stopperen er på ingen måte fra seg av begeistring etter å ha sett nederlenderen fra start i to kamper på rad.

Samtidig understreker Rio Ferdinand at han ikke er i tvil om hva Donny van de Beek egentlig er kapabel til.

– Manageren kjenner ham og vet hva han er god for, men han har ikke vært i nærheten av å vise disse kvalitetene mens han har spilt i Manchester United, innleder han i podkasten «Five».

Van de Beek har kun startet fem kamper i Premier League – og 21 ganger totalt i alle turneringer – siden overgangen fra Ajax i 2020. 

– Problemet med måten United bruker ham på, er at han ikke kommer seg inn i boksen. Og da får han ikke muligheten til å gjøre det han er best til, lyder den videre analysen.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst skrev at han var «sjokkert» over å se Van de Beek i elleveren da søndagens startoppstilling var klar. Og med fasit i hånd: Heller ikke Rio Ferdinand lar seg overvelde.

– Han har ikke evnet å finne rytmen, momentum eller formen i United-trøyen. Han var seg selv lik nå som han har vært i United; helt uten innflytelse.

– Du er nødt til å gripe sjansene dine når du får de. For de kommer ikke på løpende bånd. Men dessverre grep han de ikke, lyder dommen fra Rio Ferdinand. 

Donny van de Beeks United-kontrakt løper til 2025.

 

Powered by Labrador CMS