–Vi må holde fokus nå

Donny van de Beek innrømmer at stemningen var god etter seieren mot RB Leipzig, men at det nå gjelder å ha fullt fokus mot søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld fikk nederlandske Donny van de Beek sin første start for United i Champions League, da de rødkledde slo til med en imponerende 5-0 seier over RB Leipzig.

– Det var helt fantastisk. Champions League… disse kveldene er alltid spesielle. 5-0, altså, det er jo en utrolig seier. Vi er utrolig glade, men nå må vi fokusere på Arsenal.

Likevel ønsker midtbanespilleren at godfølelsen tas med, i det laget setter fullt fokus på søndagens kamp mot Arsenal.

Må holde fokus

Det er ikke lenge til neste landslagspause, men før det skal United i ilden tre ganger – førstkommende søndag mot Arsenal, før det står bortekamper mot både Istanbul Basaksehir og Everton på agendaen.

– Jeg tenker at mange kamper gir oss en god mulighet til å utvikle oss enda mer, og jeg er sikker på at vi vil vinne mer hvis vi klarer å holde fokus.

BYTTET UT: Van de Beek ble byttet plass med Bruno Fernandes etter cirka 70 minutter mot RB Leipzig.

Van de Beek innrømmer at han er imponert over sin lagkamerat, Marcus Rashford; innbytterhelten som gjorde noe kun én spiller har gjort før han i United.

– Han er en fantastisk spiller. Jeg har sett kvaliteten hans siden dag én, og han er en utrolig fin fyr. Han jobber hardt og har et stort talent, sa Van de Beek til manutd.com.

Kan være Uniteds Thomas Müller

Det er mange som har lurt på hvorfor Van de Beek ikke har fått spille mer for United til nå i sesongen. Marco van Basten og Patrice Evra er blant de som har innrømt at de ikke skjønner tanken bak overgangen, og supportere fra hele verden rundt har vært kritiske til at nederlenderen har tilbragt kamp etter kamp på benken.

Tidligere United-spiller Owen Hargreaves, derimot, tror Van de Beek har en fremtid i klubben.

TIDLIGERE SPILLER: Hargreaves spilte selv fire sesonger for United.

– Jeg synes han er en god spiller, han har bare ikke hatt muligheten til å vise det frem enda, fortalte Hargreaves til BT Sport i etterkant av onsdagens kamp.

– Han kan være Uniteds Thomas Müller. Alle forsøkte å få Müller ut av laget, men når han er inne er han den typen spiller du ikke kan ta ut i form av mål, målgivende. Han er en uselvisk spiller, han kan jobbe i et midtbaneledd på tre, eller som en åtter eller en tier.

Hargreaves er sikker på at det vil bli vanskelig for Solskjær å utelate Van de Beek etter hvert som nederlenderen virkelig får vist sine talenter.

– Han er en av de spillerne. Når han er inne vil det bli vanskelig for Ole å ta han ut.

Powered by Labrador CMS