Manchester United Training Session

Solskjær om Van de Beek-klippet: – Forstår frustrasjonen

Et videoklipp av en tydelig frustrert Donny van de Beek ble delt i sosiale medier etter kampen mot Villarreal. Ole Gunnar Solskjær sier at han forstår nederlenderen.

Publisert Sist oppdatert

Klippet viser at Van de Beek kaster vesten i bakken før han setter seg på benken når han skjønner at han ikke skal inn i sluttminuttene.

Deretter følger tyggegummien.

Se klippet hos TV 2 her!

Skjermbilde 2021-10-01 kl. 16.42.07
IKKE FORNØYD: Donny van de Beek klarte ikke å skjule sin skuffelse da han ikke kom på banen mot Villarreal. Skjermdump: TV 2 Sport Premium

På fredagens pressekonferanse fikk Solskjær spørsmål om opptrinnet.

– Jeg har en gruppe med toppidrettsutøvere som alle har konkurranseinstinkt og ønsker å være på banen. De ønsker å spille og utgjøre en forskjell, sa United-manageren.

– Donny var klar til å komme inn, som alle spillere bør være. Jeg er sannsynligvis den spilleren i denne klubben som har blitt byttet inn flest ganger. Du må være klar hele tiden. Jeg var heller ikke helt fornøyd hele tiden (som spiller), men det er en avgjørelse manageren må ta.

– Alex Telles skulle ut, og Fred kom inn og gjorde en god jobb. Jeg forstår selvfølgelig frustrasjonen.

Ifølge nettstedet Transfermarkt.com er det ikke Solskjær som har flest kamper som innbytter for Manchester United, men Ryan Giggs.

Giggs har 156, mens Solskjær har 150. På tredjeplass ligger Paul Scholes med 137.

Birmingham City v Manchester United
INNBYTTER: Ole Gunnar Solskjær ble byttet inn 150 ganger for Manchester United av Sir Alex Ferguson.

Videre sier Solskjær at han forventer at alle spillerne i troppen griper sjansen når de får den, og at det ikke er rom for spillere som sprer negativitet.

– Alle spillere ønsker å spille, og det bør vise seg i form av energi og innstilling når man kommer på banen. Det gjelder ikke bare Donny, men alle sammen, sa Solskjær.

– Skal vi lykkes sammen, trenger vi positiv energi. Vi kan ikke ha spillere som sutrer.

– Men Donny har aldri hatt negativ påvirkning på laget, bare så det er sagt.

På del to av pressekonferansen, publisert sent fredag kveld, la Solskjær til at Van de Beek vet at han er den del av planene.

– Han vet at han ikke er fryst ut. Når en United-stjerne ikke spiller kamper får det alltid overskrifter. Men jeg har mange spillere som ikke spiller hver eneste uke. Jeg har ingen problemer med Donny i det hele tatt. Han vet hva han må jobbe med, og han har aldri latt det påvirke lagkameratene negativt. Du er nødt til å ha den flammen i deg hvis du skal lykkes.

Solskjær spøkte også med at han som barn lærte at du aldri måtte svelge en tyggegummi og at Van de Beek bare gjorde som Sir Alex Fergusons og kvittet seg med den.

Powered by Labrador CMS