tenhagskjermbilvillapkres
Skjermbilde: ManUtd.com

Vil ikke gi opp Van de Beek ennå: – Jeg vet at han kan gjøre det bedre

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek fikk den dårligste United-karakteren på spillerbørsene til både united.no og de andre vi har sett, i det som var hans første start for klubben på elleve måneder.

Med Bruno Fernandes suspendert i helgas kamp mot Aston Villa, ville Van de Beek vært et åpenbart valg som erstatter om han var i form – men viste han nok i løpet av torsdagens kamp?

På pressekonferansen før Villa-kampen ble Ten Hag spurt om det etter hvert kommer til et punkt hvor United må akseptere at Van de Beeks overgang til Old Trafford rett og slett ikke har fungert.

– Ja, men det kan ikke være nå, for han hadde en ganske god sesongoppkjøring, og så var han skadet, og nå er han tilbake. 

donny2
STORSPILTE IKKE: Donny van de Beek, som det må sies at nettopp er tilbake fra skade.

Ten Hag vedgikk at Van de Beek kan bedre enn det han viste i torsdagens kamp, men valgte å vektlegge noe av det positive i stedet for – kanskje for å bygge opp igjen selvtilliten til 25-åringen.

– Jeg synes han spilte brukbart. Jeg vet at han kan gjøre det bedre fordi jeg kjenner ham veldig godt, men han leverte det jeg forventer når det gjelder posisjonering, press-spill og i overgangsfasen. Jeg mener at han kan gjøre mer når det gjelder – og dette er hans største styrke – å være en trussel mot motstanderens mål.

– I løpet av min tid, så har han prestert bra i løpet av den tiden han har spilt, sa Ten Hag, som foreløpig har benyttet seg av sin landsmann mot Brighton, Brentford, Liverpool og Sheriff som innbytter, i tillegg til denne kampen fra start mot Real Sociedad.

LES OGSÅ: Usikker på om Antony, Martial eller Sancho rekker Villa-kampen

Powered by Labrador CMS