– Ta godt vare på Donny

Edwin van der Sar  bruker en helside i lokalavisen Manchester Evening News til å skrive et følelsesladet åpent brev til United-fansen.

Publisert Sist oppdatert

«Kjære Manchester United-fans. Jeg håper dere har det bra. Så krysses våre veier igjen. En av våre slutter seg til dere denne sesongen, og som så mange spillere før ham har han vært hos oss siden han var en liten gutt».

Slik starter det åpne brevet fra den tidligere keeperkjempen Van der Sar som i dag er administrerende direktør i Ajax.

Det gode forholdet mellom Van der Sar og Manchester United har utvilsomt vært verdifullt ettersom overgangen for den Van de Beek gikk relativt hurtig.

«Akkurat som dere, er vi stolte av å være blant de beste til å utvikle talenter og gi unge spillere muligheten på det høyeste nivået. Du kan si at deres nye stjerne er et eksempel på den stoltheten», skriver Van der Sar videre.

Den tidligere keeperkjempen, som huskes som en av tidenes beste målvakter i United, skriver at det er vemodig at Ajax må gi slipp på Van de Beek, men at tiden var inne for ham til å dra videre.

«Og hvilken arena passer bedre enn deres teater. Stol på meg, jeg vet hva jeg snakker om. Vær så snill å ta godt vare på Donny og hjelp ham med å drømme», skriver Van der Sar.  

Powered by Labrador CMS