Atkinson dømmer United

Martin Atkinson dømmer Sunderland-Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Premier League har offentliggjort hvilke pipeblåsere som skal dømme de ulike kampene kommende helg, og det er en rutinert dommer som har fått det ærefulle oppdraget det jo er å dømme Manchester United.

Martin Atkinson dømte Newcastle-Manchester City i forrige runde, og det blir altså en ny tur til nordøst for Yorkshire-dommeren.

I fjor dømte Atkinson United tre ganger, samtlige ganger på Old Trafford. Også da dømte han United i andre serierunde, i 0-0-kampen mot Chelsea. Senere dømte han hjemmetapet mot Everton og 4-1-seieren mot Aston Villa i mars. Han dømte Sunderland fire ganger, og det endte med to uavgjortkamper og to tap.

Manchester United v Manchester City
DØMTE DENNE: Martin Atkinson dømte da United slo Manchester City 4-3 i 2009.

Mange supportere vil nok huske noen kontroversielle situasjoner med Atkinson, spesielt i forbindelse med kamper mot Chelsea, men samtidig har United også hatt noen veldig gode kamper med han som dommer: Som 1-0-seieren på Anfield i mars 2007 (da han riktignok viste ut Scholes) og i begge ligakampene mot Manchester City i 2009/10-sesongen, der begge kampene ble avgjort på overtid.

Med seg på linjene har Atkinson Stephen Child og Harry Lennard, mens Phil Dowd er fjerdedommer.

Powered by Labrador CMS