BRIGHTON, ENGLAND - DECEMBER 19: Jose Mourinho, former manager of Chelsea (R) watches on during the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Middlesbrough at The Amex Stadium on December 19, 2015 in Brighton, United Kingdom. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Ryktesaker, uke 11

Spansk avis hevder United og Mourinho har blitt enige om en forhåndskontrakt.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 20.mars:

11.30: Tidligere denne uken ble Toni Kroos linket bort fra Real Madrid, og Manchester United var et av lagene som ble nevnt som et mulig neste stopp for tyskeren. Det var troverdige Guillem Balague som hevdet at midtbanespilleren var på vei bort, og Sport Witness skriver at samme mann hevder at en United-overgang vil være ideelt for Kroos.

09.15: Ifølge spanske El Pais(her linket til Daily Mail) skal Manchester United være i enighet med Jose Mourinho om en forhåndskontrakt. Kontrakten skal ikke være den endelige avtalen, men den reserverer Mourinho for United dersom Manchester-laget skal være interesserte neste sesong.

El Pais hevder at kontrakten inneholder mulige pengegevinster for Mourinho dersom United ikke tilbyr han en kontrakt. Ifølge den spanske avisen må United betale Mourinho £5m dersom de ikke tilbyr en kontrakt før 1.mai og enda £10m om portugiseren ikke får et tilbud innen 1.juni.

08.00: Det siste året har Atletico Madrids Saul Niguez vært en het spiller i Manchester Uniteds ryktebørs, men El Confidencial(her linket til Sport Witnesshevder at Atleticos manager, Diego Simeone, vil gjøre alt i sin makt for å beholde midtbanespilleren.

Saul har tidligere uttalt at han er veldig lykkelig i Madrid, men det har vært komplikasjoner for spanjolen som ikke fikk oppfylt sitt ønske om lønn.

Lørdag 19. mars:

12.15: L’Équipe skriver også at United skal være interessert i Marseille-kantspilleren Georges-Kevin Nkoudou. Kantspilleren har scoret fem mål på 24 kamper denne sesongen.

I januar meldte flere aviser at United hadde speidere for å se på 21-åringen.

12.10: Lokalavisen Manchester Evening News viser til Sky Sports’ Guillem Balague når de skriver at Toni Kroos ønsker seg bort fra Real Madrid. Videre siterer de journalisten på at United garantert kommer til å hive seg inn i kampen om å signere tyskeren i sommer.

Fredag 18. mars:

18.30: United-fanzinet Red Issue skriver at Jose Mourinho skal ha fått beskjed forrige fredag, etter 2-0-tapet borte mot Liverpool, om at han kommer til å bli Uniteds neste manager. Ingenting er likevel underskrevet, sier de, men merk: De hevder de har kilder, men Supporterklubben ville ikke nødvendigvis trodd at alt det Red Issue skriver som rett – selv om det med Mourinho kan være det, og har blitt meldt av mange andre allerede.

15.45: Gazetta World hevder, ifølge Manchester Evening News, at Napoli-spiss Gonzalo Higuain har blitt enig med United om sine personlige betingelser.
Den 28 år gamle argentinske landslagsspilleren har 62 fulltreffere på 100 opptredener for Serie A-klubben.

14.30: Daily Mail skriver at Chelsea står overfor en hard kamp for å beholde sitt 16 år gamle portugisiske talent Domingos Quina.
Den unge midtbanespilleren ble hentet fra Benfica da han var 13 år gammel, men nå mener kilden at han kan bli fristet til å forlate Stamford Bridge. Begge de to Manchester-klubbene, i tillegg til Arsenal og Tottenham, skal være interesserte, og har derfor speidere tilstede når Portugals U17-landslag i dette øyeblikk møter Wales i Kroatia.

07.40: United skal, ifølge Sport Witness, være klare til å by på Santos’ brasilianske midtbanespiller Thiago Maia. Men United må regne med hard kamp, for også flere andre europeiske klubber skal ha vist interesse for den 18 år gamle spilleren.
Maia, som det siste året har vært fast innslag på Santos’ midtbane, betegnes som en kreativ boks-til-boks-spiller med gode pasnings- og dribleferdigheter. Her er Wikipedia-profilen hans.

Torsdag 17. mars:

07.55: United skal være villig til å by 24 millioner pund for Romas back/kant Alessandro Florenzi. Det er TalkSPORT som skriver dette med TMW som kilde. United ser Florenzi som en høyreback, og et bedre alternativ enn Matteo Darmian.

Onsdag 16. mars

07.50: – Jeg lovet bestefaren min at jeg en gang skal spille for Real Madrid, sier Dortmund-spiss Aubameyang. – Og det hadde vært godt å få oppleve litt godt vær igjen.

07.45: United skal ha identifisert Barcelonas reservekeeper, Marc-Andre Stegen som en mulig erstatter om David de Gea forsvinner, skriver Daily Mirror. Det skrives at den første kontakten mellom partene viser at Ter Stegen er villig til å dra til United for å få førstelagsfotball. Tyskeren spiller nå for Barca i cupkamper og Champions League, mens Claudio Bravo står i ligaen.

Tirsdag 15. mars:

12.00: Dette ryktet kommer nok til å gå jevnlig helt frem til en endelig avgjørelse er offentliggjort. L’Equipe skriver at United (og Chelsea) skal ha kontaktet Zlatan Ibrahimovic’ representanter. De skriver ikke hvem, men man kan vel anta at det er snakk om agenten. Svenskens kontakt i PSG går ut til sommeren. Tidligere har avisen Le10 Sport skrevet det samme.

07.45: Vart du nervøs no? Det tenker kanskje Jose Mourinho når han leser engelske aviser i dag. The Sun skriver nemlig at påtroppende City-manager Pep Guardiola har sjekket med venner om det er slik at Jose Mourinho har en avtale klar med United.

Mandag 14. mars:

14.30: Daily Mail skriver at Manchester United var en av fem Premier League-klubber som søndag kveld var på plass da Rennes spilte 2-2 mot Lyon. Hensikten skal ha vært å se nærmere på hjemmelagets 18 år gamle «vidunderbarn» Ousmane Dembele.
Dembele, som anses som det største talentet Frankrike har produsert på mange år, har denne sesongen tegnet seg på scoringslisten ni ganger. Søndag hadde han assist til Rennes første scoring.
Men konkurransen om 18-åringen er hard. I tillegg til Arsenal, West Ham, Southampton og Stoke, må United også knive med Barcelona og Bayern München med flere, om den unge spissens underskrift. Barça skal også ha bydd £27 millioner i et forsøk på å få kjøpe ham til sommeren.

14.20: Franske L’Equipe melder, ifølge Manchester Evening News, at United har fått en oppmuntring i klubbens jakt på PSG-angriper Edinson Cavani.
Uruguayaneren påstås å mistrives med de stadige kravene om å spille på kanten, og at han ønsker seg til en klubb hvor han kan få spille i en mer sentral rolle.

14.10: Ifølge Manchester Evening News er Everton-spiss Romelu Lukaku tilbake på United-radaren.
Etter sine to scoringer som sendte Chelsea ut av FA-cupen, uttalte belgieren at han ikke er opptatt av overgangsspekulasjoner, men det virket heller ikke som om han avviste noe.

07.30: Vi åpner uken med en melding fra franske Le Figaro, som hevder at Manchester United – og Tottenham – ønsker seg den tidligere Chelsea- og Arsenal- og Real Madrid-spilleren Lassana Diara.
Den 31 år gamle midtbanemannen rapporteres å ha spilt en strålende sesong for Marseille, hvor han i sommer havnet på free transfer etter å ha gått klubbløs i bortimot et helt år.
Likevel, og med tanke på Diaras alder, antar vi at det er særdeles liten grunn til å feste lit til dette ryktet.

Powered by Labrador CMS