AD

Etterlengtet opptur for Diallo

Publisert Sist oppdatert

I slutten av januar markerte Amad Diallo debuten for Rangers med scoring.

Siden har det vært stille.

Søndag kom endelig scoring nummer to. Diallo kom inn fra benken og scoret Rangers’ andre mål mot Dundee United.

Det skotske storlaget ligger på andreplass bak Celtic.

Brandon Williams og Andreas Pereira var også i aksjon søndag. Begge pådro seg gult kort for henholdsvis Norwich og Flamengo.

Anthony Martial er fortsatt skadet og var ikke involvert for Sevilla.

For James Garner og Nottingham Forest ble det drama i lørdagens sesonavslutning ligakamp.

Forest tok ledelsen to minutter på overtid borte mot Hull, noe som akkurat da betød at de skulle møte Luton i play off-semifinalen.

Fire minutter på overtid utliknet imidlertid Hull, og med 1-1 så blir det i stedet Sheffield United og norske Sander Berge som venter i play off-semifinalen.

Så er det vanskelig å si hva som var best, siden Forest ikke vant noen av de fire seriekampene mot nettopp Luton og Sheffield United tidligere i sesongen. Semifinalene spilles 14. og 17. mai.

Garner spilte hele kampen også lørdag, og var på banen i totalt 41 av 46 ligakamper for Forest. Med 36 kamper fra start var han helt sentral i Forests gode sesong.

Han slo også 83 såkalte nøkkelpasninger. Det var 6. best i hele divisjonen, og best av alle U21-spillere.

For ordens skyld – Bruno Fernandes har slått flest nøkkelpasninger av alle i Premier League, med sine 86. Nestemann der er Trent Alexander-Arnold med 83, Kevin de Bruyne med 72 og James Ward-Prowse med 67.

Di’Shon Bernard var forresten ikke i Hull-troppen, og det samme gjaldt Ethan Laird i sesongens siste kamp for Bournemouth.

Tahith Chong spilte imidlertid 60 minutter da Birmingham tapte 1-2 hjemme mot Blackburn i sin kamp lørdag. Birmingham endte da på 20. plass. Chong fikk til sammen 20 kamper for England tredje største by (basert på innbyggere).

Axel Tuanzebe kom aldri på banen da Napoli lørdag slo Torino 1-0 på bortebane i Serie A.

Powered by Labrador CMS