Spår cupbombe

Og den tidligere United-spilleren forteller at han ikke holder med de røde fra Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Manchester United lenge trakk Premier League-lag etter Premier League-lag i cupene, ser det nå ut til at lykken har snudd.

Først ble United trukket mot Milton Keynes i ligacupen, hvor det riktignok ble et stygt tap, før Yeovil Town ble Manchester Uniteds motstander i FA-cupen.

Nå skal Manchester United til Abbey Stadium og møte Cambridge United. En høyst overkommelig motstander, men tidligere Manchester United- og Cambridge United-spiller Dion Dublin, blir ikke overrasket om det blir en seier til underdogen.

– Manchester United-fans vil forvente at laget går videre, og det med rette, men rarere ting har skjedd på The Abbey, påpeker Dion Dublin til BBC.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har rukket å bli 44 år gammel. Han spilte 156 kamper for Cambridge United, og scoret 52 mål.

– Jeg har spilt for lag som har slått noen store lag der, så Cambridge-guttene har en sjanse.

For Manchester United ble det ikke mer enn 12 kamper og to mål for Dublin, som innrømmer at han håper på en overraskelse.

– Manchester United har nok fans, nok penger og nok trofeer i skapet, så jeg holder med The Super U’S, forteller Dublin.

Powered by Labrador CMS