dalot061022b

— Kanskje det viktigste steget i karrieren min så langt

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot fulgte i Scott McTominays fotspor, og ble dermed den andre spilleren som har deltatt i en spesial arrangert pressekonferanse, der fansen har fått stille spørsmål. Dalot møtte supporterne mandag ettermiddag og svarte på spørsmålene deres.

Keith Hodgkinson: Hva gjorde dere som gruppe for å få denne lagånden og hva er deres realistiske ambisjoner for denne sesongen?

— Når vi snakker om lagånden, tror jeg den bare kom – det var ikke noe vi tvang fram. Det skjedde naturlig for oss, og når du vinner, blir det lettere.

Ian Stirling: Hjalp lånet ditt i Milano, og i såfall, hvordan hjalp det når du returnerte til United?

— Jeg tror det kanskje var det viktigste steget i karrieren min så langt. Jeg tror det var på tide for meg å gjenvinne kamp-kondisjon, fordi jeg ikke spilte da jeg var her. Så jeg begynte å ga denne type rutine igjen med å spille hver tredje dag, og å ha denne timeplanen i tankene mine var bra fordi jeg ikke hadde det her, spesielt fordi jeg hadde skader som stoppet meg i lengre perioder.

— Men å gå til en annen liga, ga meg stor erfaring med å spille med gode spillere der og det er en av tingene som gjorde meg til en bedre spiller også.

AC Milan v Benevento Calcio - Serie A
UTLÅNT: Diogo Dalot har vært utlånt til AC Milan.

Carl Nunnerley – Det er flott å se deg i så god form. Hvor mye innflytelse har manageren hatt på formen din?

— En del, som du kan se for deg. Siden jeg ankom i pre-season, visste jeg at jeg måtte være på mitt beste nivå for å spille på den måten han ønsket. Jeg synes jeg passer godt inn i hvordan han ønsker å spille og det han ønsker fra meg på banen. Jeg synes det passer med måten jeg liker å se fotball, så det hjelper.

— Han er åpenbart en veldig god manager. Han ønsker å ha alle spillerne ledige og på sitt beste level fysisk, så jeg må pushe meg selv mer.

Graham Smith – Hvor stor forskjell er det å skulle forberede seg mot en ukjent motstander, som Charlton, enn mot et Premier League-lag? 

— Jeg tror at vi nå i dag vet mye om lagene man møter. Åpenbart med den nye teknologien vi har i dag, kan du se alle kampene fra Charlton, og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å forberede oss på samme måte som vi ville gjort dersom det var en Premier League-kamp.

Deborah Henry – Har det vært vanskelig å omstille seg til klubbfotball etter VM?

— For oss har det vært bra siden vi avsluttet bra. Vi hadde gode resultater, vi presterte individuelt. Det har gitt oss like mange problemer som andre lag, så langt, så jeg tror det vil avhenge av mange omstendigheter.

Korea Republic v Portugal: Group H - FIFA World Cup Qatar 2022
VERDENSMESTERSKAPET: Diogo Dalot presterte godt for Portugal under verdensmesterskapet.

Nathaniel Yates – Hvordan motiverer du deg selv før en kamp, og hvilke endringer har manageren gjort med laget?

— Det er et godt poeng. Når man vinner kamper, er det enklere å se at alle er i godt humør og er motiverte, og når ting ikke gikk som vi håpet på, gjorde vi en god jobb med å komme oss tilbake. Vi hadde noen resultater denne sesongen som vi ikke forventet, spesielt i begynnelsen av sesongen, så måten vi jobbet etter det er en av de største forskjellene jeg har merket mens jeg har vært her.

— Vi har tapt kamper både tidligere og denne sesongen, men måten vi har reagerer på et tap denne sesongen har gjort en stor forskjell så langt og det er dette jeg tror kommer til å hjelpe oss i en bedre posisjon som klubb, som spillere, som ansatte, som manager.

Brian Houten – Jeg er sikker på at du ofte hører at Premier League er det beste i verden. Du som har spilt i tre topp ligaer og mot mange europeiske lag, er du enig?

— Ja, jeg er enig i at det kanskje er den beste ligaen å spille i hvis du er en spiller som liker begeistring, som liker intensitet og son liker rot, i form av en travel timeplan. Hvis du har denne type mentaliteten, tror jeg det er den beste ligaen å spile i. Åpenbart så er ikke alle like, det er mange spillere som kanskje ville foretrukket å spille i en annen liga, men for meg, som har spilt i tre forskjellige land, vil jeg si at dette er ligaen jeg liker best på grunn av intensiteten av timeplanene.

Mehfux Ahmed – I løpet av de siste seks månedene, har det kommet flere nye spillere, med verdensklasse over seg, som for eksempel Casemiro, Eriksen og Martinez som nå har vunnet VM, Antony og Varane fra sesongen før det. Har det hjulpet deg med å bli en bedre spiller med tanke på innflytelsen de har tatt med seg i garderoben? 

— Det du ser fra utsiden, er det vi opplever fra innsiden, jeg synes det er et stort pluss å ha en spiller som har vunnet Champions League og Licha (Lisandro Martínez), som nå har vunnet VM. Disse vinner mentalitetene som har kommet til laget har ført oss til neste nivå, og det er det nivået vi ønsker å være på.

Leicester City v Manchester United - Premier League
LAGKAMERATER: Diogo Dalot, Lisandro Martínez og Raphaël Varane.


        
    
Powered by Labrador CMS