Har landet i Milano – medisinsk test søndag

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld fikk Diogo Dalot, slik united.no spådde på forhånd, en sjelden sjanse fra start i ligacupkampen mot Brighton.

LES OGSÅ: Pereira-lån bekreftet: – Vi bestemte oss for at det var dette som var best for Andreas

Det var etter alt å dømme ikke noe signal om at det blir mer United-spilletid på portugiseren fremover, for nå skal Diogo Dalot være svært nær en låneovergang til AC Milan.

Gianluca Di Marzio som er veldig troverdig når det kommer til italiensk fotball, skriver at Diogo Dalot har reist fra Manchester og har landet i Milano. Den medisinske testen vil bli gjennomført søndag. Det skriver også Fabrizio Romano. 

Det skal være snakk om en ren låneavtale. Det vil si at Dalot vil være  United-spiller igjen neste sesong.

Her er en video som viser at høyrebacken er på plass i Italia:

Tidligere lørdag meldte også Samuel Luckhurst at portugiseren er på vei til Milano for å gjennomføre låneavtalen med AC Milan:

Det var nevnte Di Marzio som var først ute å melde at Diogo Dalot er på vei til Milan. Det ble fart på ryktene fredag kveld:

Noen timer etter den opprinnelige meldingen publiserte han at United har gitt grønt lys for et lån uten kjøpsopsjon, og at Dalot lørdag morgen flyr til Milano, hvor han vil gjennomføre den medisinske testen.

Denne informasjonen ser altså nå ut til å stemme. 

Fabrizio Romano (som også refererer videre til Di Marzio) skriver også at United nå er åpne for å akseptere et slikt rent lån, for så få Dalot tilbake neste sommer – og han har senere fulgt opp med sin «catchphrase» – nemlig «here we go!».

Det har tidligere blitt meldt, inkludert fra Romano, at United egentlig helst vil selge.

Pålitelige James Ducker i Daily Telegraph skriver også at Dalot nærmer seg Milan.

The Athletic skrev i september om at Dalot ikke har tatt instruksjoner så godt i trening og kamp, og Solskjær skal heller ikke ha likt måten Dalot responderer på det å bli vraket.

United.no kommer selvsagt tilbake med mer når en bekreftelse eventuelt foreligger.

Powered by Labrador CMS