– Det har vært to tøffe måneder for meg

Diogo Dalot er tilbake fra skade, men det har ikke bare vært lett for 20-åringen.

Publisert Sist oppdatert

Vi har ikke sett mye til Diogo Dalot siden Newcastle-kampen tidlig i oktober.

En skade har holdt portugiseren på sidelinjen en god stund, men i FA-cupkampen mot Wolves og i ligakampen mot Liverpool fikk han noen minutter som innbytter.

Han er også med i troppen som skal møte Burnley onsdag kveld.

– Det er dette jeg har jobbet for (å bli frisk igjen, jour. anm.). Det har vært to tøffe måneder for meg. Jeg fikk dessverre en skade jeg ikke så komme, men jeg har jobbet hardt for dette øyeblikket, og nå er jeg klar for å stå på igjen, sier 20-åringen til klubben. 

TILBAKE: Den anvendelige backen er tilbake fra skade, og har blitt byttet inn de siste to kampene – begge gangene i en periode av kampen hvor Manchester United jaktet scoring.

– For en spiller er det ingenting som er verre enn å være ute med skade, spesielt når det går litt trått med laget og man føler at man ikke kan bidra. Man er bare fokusert på å komme tilbake så fort som mulig, men jeg tok den tiden som trengtes for å bli frisk og nå venter jeg bare på muligheten.

Etter at Ashley Young ble solgt til Inter i januar er det en mann mindre som kjemper om den samme plassen.

Manchester United har tatt steg den siste tiden (+), noe som har hjulpet Dalot på sin ferd mot en skadefri tilværelse.

– Når man jobber med å bli skadefri hjelper det at laget spiller bra. I de gode periodene har humøret vært bedre, og det hjelper virkelig når du jobber med å komme tilbake. 

Powered by Labrador CMS