– Han har ikke gjort sånn på trening

Dette sa Diogo Dalot etter storseieren mot Tranmere.

Publisert Sist oppdatert

Dalot er tydelig på hva som var nøkkelen for seieren i mot Tranmere:

– Det var mentaliteten vår i dag. Vi kom for å gjøre en jobb, men vi respekterte motstanderen og vi respekterte forholdene. I dag gjorde vi en god jobb, sier han til MUTV etter 6-0-seieren mot Tranmere.

Portugiseren fikk æren av å sette inn kampens andre scoring, noe som var hans første for klubben.

– Jeg er veldig glad for det. Jeg prøvde å gjøre mitt beste og jeg tror det viktigste var at laget leverte en god kamp. 

– Det var en lettelse fra noe som har vært inni meg de siste tre månedene. Det har vært en tøff reise [å komme tilbake fra skaden], men jeg jobber godt og kjemper hver dag.

Les også: – Det var noen tøffe måneder for meg

– Det er mer enn bare målet. Det er seieren. Særlig når man kommer til en bane som dette og spiller en skikkelig engelsk fotballkamp. Da er et resultat som dette bra. Nå må vi fortsette å jobbe hardt mot de siste to kampene før vinterpausen.

Dalot var ikke den eneste som scoret sitt første mål for klubben mot League One-klubben. Harry Maguire limte en ball i krysset før det var spilt ti minutter på Prenton Park. Det er ikke noe Dalot har sett ham gjøre før.

– Han har ikke gjort sånn på trening, nei. Jeg tror de fleste ble fulle av beundring etter det målet, og det var et nydelig mål. Et han vil huske for resten av livet. 

– Nå venter Manchester City og Wolverhampton. Blir dere klare for det?

– Det er derfor vi er her, det er de kampene vi jobber for hver dag, så nå skal vi bruke morgendagen godt og begynne restitusjonen da.

Powered by Labrador CMS