Manchester United v Aston Villa - Pre-Season Friendly

Diogo Dalot: – Første omgang var bra – i andreomgang var vi ikke påskrudd

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot kom fra kampen mot Aston Villa med godkjent på united.no sin børs. Etter oppgjøret som endte 2-2 ble den portugisiske backen intervjuet av MUTV.

Diogo, dere har akkurat avsluttet kampen mot Aston Villa, hva tenker du?

– Det var vanskelig, jeg tror alle kan se at forholdene i dag var vanskelige og som det ikke var enkelt å spille fotball på, men vi gjorde en god første omgang og scoret to nydelige mål og spilte på den måten vi ønsker å spille på.

Starten av andre omgang var dårlig, vi kunne kommet ut med litt mer energi, vi fikk noen kontringer i mot som burde vært unngått og banen ble bare verre og verre utover i kampen så det ble mindre fint spill, men sett under ett burde vi være godt fornøyd med det vi har fått til under turnéen. 

Dere har jobbet hardt i kamper og ikke minst på trening, hvordan ser du på turnéen for egen del?

–Det har vært positivt og et steg i riktig retning. Alle har gjort en god jobb, ikke bare spillerne, men hele apparatet rundt oss. Nå reiser vi tilbake til Manchester og forbereder oss til to nye kamper før sesongen begynner for alvor.

Manchester United v Aston Villa - Pre-Season Friendly
STEG I RIKTIG RETNING: Diogo Dalot er fornøyd med utviklingen til United-troppen under de to ukene på turné.

Gleder du deg til den nye sesongen?

– Selvfølgelig! Dette er en del av forberedelsene og vi har fortsatt to kamper til å spille og vi kommer til å fokusere på det. 

Powered by Labrador CMS