forsvaret010922

— Disse fire har forbedret seg under Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

I sommer var det mye snakk om hvilke spillere Erik ten Hag burde hente til laget, men ikke hvilke spillere som kom til å forbedre seg under den nye manageren.

Etter sjette runde i Premier League, har Manchester Evening News Sport utnevnt fire spillere de mener har tatt steget opp denne sesongen. Det er nok ikke et sjokk at disse spillerne er en del av elleveren Ten Hag har startet med i gjentatte kamper.

Diogo Dalot

23-åringen kom til United i 2018 og har delt høyreback posisjonen med blant annet Aaron Wan-Bissaka som kom til klubben året etter. Erik ten Hag var på jakt etter en ny forsvarsspiller i samme posisjon i sommer, men Dalot har nå bevist at det rette valget var å la han få denne plassen. Portugiseren har startet i alle de seks Premier League-kampene denne sesongen, og dersom han fortsetter å levere på nivået han har gjort, er det nok lite sannsynlig at Ten Hag fortsetter jakten på en ny høyreback i januar.

dalot010922
VIST SEG FREM: Dalot har fått vist seg godt frem denne sesongen.

Raphaël Varane

Den franske midtstopperen kom til United forrige sommer og har ofte delt midtstopper-plassen med Harry Maguire, som denne sesongen har mistet plassen sin flere ganger til nykommeren, Lisandro Martinez. Varane har startet i fem av seks kamper denne sesongen og lever nå opp til forventningene fansen hadde til han da han signerte forrige sommer.

varane010922b
LEVER OPP TIL FORVENTNINGENE: Varane lever opp til forventningene han hadde på seg da han kom til United.

Scott McTominay

MEN Sport mener at McTominay fortjener plassen i elleveren framfor Casemiro. Når nykommeren signerte sent i sommer, tenkte nok flere at skottens plass kom til å ryke, men det viste seg å ikke stemme. McTominay har har bevist at han fortjener plassen på midtbanen og har blitt en del av elleveren Erik ten Hag har startet med gjentatte ganger.

mctominay040922
FORTJENER PLASSEN: McTominay har fått bevist at han fortjener plassen sin på midtbanen.

Marcus Rashford

Statistikken til Uniteds nummer 10 snakker nesten for seg selv, engelskmannen har scoret tre mål på seks kamper og etter å ha startet i hver Premier League-kamp denne sesongen, har han virkelig bevist at han fortjener plassen sin.

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
TOPPSCORER: Rashford har scoret flest mål for United denne sesongen.

 

Powered by Labrador CMS