– Shaw kan rekke Watford-kampen

Skaden holder heldigvis ikke Shaw på sidelinjen lenge.

Publisert Sist oppdatert

Det var lite hyggelige bilder vi var vitne til da Luke Shaw gikk i bakken mot Spania.

Heldigvis ble det tidlig klart at det ikke var veldig alvorlig for venstrebacken, men det har vært uklart hvor lang tid Shaw ville tilbringe på sidelinjen.

– Rekker trolig ikke Watford

Det ble dog bekreftet at Shaw hadde pådratt seg en hjernerystelse i sammenstøtet.

Nå skriver vanligvis pålitelige Paul Hirst i The Times at United forventer å ha Luke Shaw tilbake mot Young Boys, altså om en uke fra i dag (onsdag).

Når det gjelder hjernerystelse, så skal en fotballspiller ikke være i spill på 14 dager, har FA bestemt. Det er fortsatt mulig for en spiller å returnere tidligere, men da må en rekke kriterier møtes.

BBC skriver at United har fasilitetene til å gjøre nettopp dette, men det skal fortsatt en del til før det medisinske apparatet klarerer Shaw for spill, skriver Simon Stone.

LES OGSÅ: (+) Så mye har Shaw mistet til skadene

Hvem går inn for Shaw?

Det betyr at José Mourinho må velge seg en ny venstreback til Premier League-kampen mot Watford på lørdag.

LES OGSÅ: Returnerer med hjernerystelse

Ashley Young seiler frem som en åpenbar kandidat, etter å ha imponert stort både i forrige sesong og under VM, men det er også andre kandidater Mourinho må vurdere. Engelskmannen har bare startet én kamp denne sesongen, som høyreback mot Brighton.

Diogo Dalot debuterte nylig for reservelaget, i en kamp Mourinho selv var tilstede på. For noen dager siden la også den portugisiske backen ut et bilde på sosiale medier med følgeteksten «Gjør meg klar til helgen» – noe som kan bety at det er klart for Dalots debut på A-laget. 

Marcos Rojo er også tilgjengelig etter skaden han pådro seg i VM.

Powered by Labrador CMS