United-spiller blant de 50 beste under 20 år

Diogo Dalot havner under midten på listen, men er likevel foran spillere som Brahim Diaz og Ferran Torres.

Publisert Sist oppdatert

Den franske avisen L’Équipe har kåret de 50 beste spillerne som blir 20 i år, eller er yngre. Franskmennene fant plass til én Manchester United-spiller på listen. 

Høyreback Diogo Dalot. 

Portugiseren havnet på 34.plass på listen. Foran spillere som Brahim Diaz (38) og Ferran Torres (39) som spiller i henholdsvis Real Madrid og Valencia i den spanske ligaen.

Topp ti listen ser slik ut: 

  1. Matthijs De Ligt (Ajax)
  2. Jadon Sancho (Borussia Dortmund)
  3. Kai Havertz (Bayer LEverkusen)
  4. Joao Felix (Benfica)
  5. Gianluigi Donnarumma (AC Milan)
  6. Niccolo Zaniolo (Roma)
  7. Moise Kean (Juventus)
  8. Vinicius Junior (Real Madrid)
  9. Declan Rice (West Ham)
  10.  Ibrahim Konaté (RB Leipzig)

Flere av spillerne på topp 10-listen har vært gjengangere i ryktespalten vår. De Ligt, Sancho, Felix og Rice har alle blitt nevnt nesten ukentlig siden februar. 

LINKET TIL UNITE FLEST GANGER: Siden United.no begynte å telle fra 1. februar er det ingen spillere som har blitt linket oftere til klubben enn Ajax’ stoppertalent Matthijs De Ligt. Hele 39 ganger har 19-åringen blitt koblet til klubben.

Her kan du se hvem som har blitt nevnt oftest i ryktespalten: Linket til 105 spillere i 2019

Om vi tar på oss de norske brillene et lite øyeblikk kan vi også notere at Erling Braut Haaland akkurat klarte å snike seg med på listen. Han havnet sist blant de 50 unge lovende.

Fikk du med deg at Romelu Lukaku blir verdsatt til mer enn Paul Pogba på listen over de 100 mest verdifulle fotballspillerne? Les saken her. 

Powered by Labrador CMS