– Målet mitt er å gjøre høyrebackposisjonen til min egen

Diogo Dalot er ganske fornøyd med debutsesongen sin, og nå ønsker han å bevise overfor Solskjær at han fortjener å spille regelmessig som høyreback.

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot startet debutsesongen i United på sidelinjen på grunn av skade, men fikk etter hvert en del spilletid.

20-åringen er fornøyd med hvordan det gikk for sin egen del.

– På slutten av sesongen var ikke resultatene som vi ønsket. Men jeg kan si at det var en stor sesong for meg, har han uttalt til Inside United.

– Jeg spilte 23 kamper – og jeg begynte bare å spille skikkelig, og å komme skikkelig i form, i desember – så det har vært veldig godt for meg å ha muligheten til å spille noen forskjellige posisjoner.

Portugiserens allsidighet er en fordel, men samtidig er han lysten på å spille mest mulig som høyreback.

– Jeg ønsker å vise meg frem på laget og å spille så mye jeg kan på høyrebacken siden jeg mener det er min beste posisjon. Jeg må bare bevise det til manageren med arbeidet jeg gjør.

– Jeg vet at noen folk tenkte at jeg kanskje ville komme her og ikke spille så mye som jeg har gjort denne sesongen. Noen folk tenkte [også] at jeg ville spille mer. Vi har alle ulike meninger, men alt i alt synes jeg det var en veldig god sesong for meg til å tilpasse meg, til å bli kjent med klubben, ligaen og atmosfæren, og nå er det ingen unnskyldninger før neste sesong.

– Jeg må bare kjøre på videre. Mitt mål er å gjøre høyrebackposisjonen til min egen.

United kobles for tiden sterkt sterkt til Crystal Palace-høyreback Aaron Wan-Bissaka, en overgang som i så fall vil gi Dalot ekstra konkurranse om en plass på laget.

Powered by Labrador CMS