Gleder seg til USA-turneen

Dimitar Berbatov er glad United nok en gang har lagt sesongoppkjøringen til ‘over dammen’, og mener turneen er viktig for neste sesongs prestasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har, i år som i fjor, valgt å legge sesongoppkjøringen i USA. United skal innom byer som Boston, Chicago og Washington, og møte tre klubber fra MLS, Barcelona, samt et sammensatt All-Star lag fra MLS. Dimitar Berbatov er glad for at United har valgt å dra til USA nok en gang.

– Jeg ser frem til turneen, for jeg trivdes veldig godt i Amerika i fjor. Alle var hyggelige og vennlige, og byene vi var i var interessante, sier Berbatov til ManUtd.com.

– Vi skal til noen nye steder dette året, og møte nye mennesker, noe som er fint. Jeg må innrømme at mange, meg selv inkludert, håpet at vi skulle tilbake til USA denne sommeren, så vi gleder oss.

Berbatov, som visstnok skal ha lært seg engelsk gjennom å se ‘Gudfaren’-filmene, forteller at han håper å kunne bli enda bedre kjent med USA og amerikansk kultur når karrieren en dag er over.

– Det er mye jeg liker med USA, blant annet filmene. Det er lagd utrolig mange gode filmer der. Jeg liker også å se på NFL. Jeg har ikke noe favorittlag, men jeg ser alltid på Superbowl. Og jeg har vært i Miami noen ganger, og liker meg der.

– Når jeg er ferdig med spillerkarrieren tror jeg at jeg skal tilbake til USA og utforske landet mer. Men før det gleder jeg meg til å komme tilbake med United.

Premier Leagues toppscorer denne sesongen mener at pre-season-turneen ikke bare er for å vise seg frem for publikum i andre deler av verden og for å skape samhold i spillergruppa, men at den også er svært viktig med tanke på den kommende sesongen.

– Pre-season-turneen handler ikke så mye om å bli kjent, siden vi alle kjenner hverandre så godt fra før. Det handler mer om å komme i form og forberede seg til sesongstart, så man er i toppform til den første kampen.

– Hvis man har en god pre-season vil man virkelig få igjen for det når det virkelig braker løs i august, forteller Berbatov.

HER kan du se oversikten over Uniteds kamper i USA denne sommeren. Kampene vil bli sendt på TV2 Premier League HD.

Powered by Labrador CMS