viccy

– United bør signere han fremfor noen andre

Publisert Sist oppdatert

Det er en dårlig bevart hemmelighet at United holder øynene åpen for en spiss i sommervinduet. Ryktene er mange og hyppig, men markedet er snevert.

Skal man «Splash the cash» på Harry Kane som mange anser som en målgarantist og dermed et tryggere alternativ eller skal man gå for den «den nye vinen» som akkurat nå dyrkes i Italia, nemlig Victor Osimhen.

Tidligere storscorer og første touch spesialist Dimitar Berbatov er ikke i tvil om at United bør kikke i retning Italia.

– Han er ung, han er god i luften, farten hans er eksepsjonell og målene han scorer for Napoli er utrolig. Hvis de går for en spiss i sommer bør de signere han fremfor noen andre, sier den tidligere United-spissen i et intervju med Betfred.

DB
IKKE I TVIL: Berbatov er ikke i tvil om hvem han ville bragt inn portene på Old Trafford hvis han satt på pengesekken. Her fra legende-kampen mot Liverpool hvor bulgararen tegnet seg på scoringslisten.

Osimhen har levert en glimrende sesong så langt for gulljagende Napoli og har notert seg for 25 scoringer i alle turneringer. Harry Kane på sin side står med 23 mål.

 

Powered by Labrador CMS