Berbatov den siste?

Verken David Villa, Franck Ribéry eller Samuel Eto`o kommer til å hente lønningsslippen sin på Old Trafford med det første. Årsaken er Uniteds nye policy om å ikke hente spillere over 25 år som ikke kommer på billigsalg.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver The Guardian, og gir dermed sterke indikasjoner på at Dimitar Berbatov blir Uniteds siste storkjøp over 25 år. Bulgareren var som kjent 27 år da han ankom Old Trafford fra Tottenham på sensommeren i fjor. Grunnen skal være at United heller vil satse på egenproduserte juniorer eller kjøpe andre unge spillere som kan formes til de spillertypene klubben trenger.

Dermed kan det tyde på at Karim Benzema eller Antonio Valencia fra henholdsvis Lyon og Wigan er mulige kjøp for Sir Alex Ferguson denne sommeren. Franskmennene har riktignok sagt nei til noen handel med Benzema i utgangspunktet, men med £80 millioner i baklomma fra det ventede salget av Cristiano Ronaldo, spørs det om skotten tar et nei for et nei. At Olympique Lyonnais-yndlingen også bare er 21 år, er heller ikke negativt med tanke på Uniteds nye policy.

Ekvadorianske Valencia, som også tidligere har blitt aet til United, er også under "grensen" på 25 år. Wigan-spilleren har to år igjen, og kan dermed være et potensielt kjøpsobjekt for de regjerende ligamesterne.

Powered by Labrador CMS