– Kjekt å bidra!

Sa en beskjeden Dimitar Berbatov etter storkamp mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Bulgareren sto blant annet for en strålende assist til Wayne Rooneys 2-0-scoring, før han kronet en meget sterk forestilling ved selv å stupheade inn 3-0 like før slutt.

Selv hevder Berbatov at det ikke spiller noen rolle for ham personlig hvorvidt det er ham eller andre som scorer målene, så lenge han er med og bidrar.

– Det hører til jobben min, både å assistere og å score mål. Vinner vi, spiller det ingen rolle om jeg scorer eller ei, så lenge vi stikker av med mesterskapet til slutt. Jeg syntes for eksempel det var morsommere å forære Wayne et mål i dag enn selv å score, sa han til MUTV etter kampen.

Målet som fastsatte sluttresultatet mot Fulham, var Berbatovs 10. for sesongen – samtlige i Premier League. Det var også hans 25. totalt siden overgangen fra Tottenham for halvannet år siden.

Samtidig sørget Wayne Rooney med sine to scoringer for at han nå er oppe i hele 32 for sesongen. Og Berbatov føler seg overbevist om at spisspartneren kan komme til å passere 40 før sesongen er over.

– Ja, det tror jeg. Vi har ennå mange kamper igjen, så jeg ønsker ham lykke til og lover at vi alle sammen skal hjelpe ham å nå det målet.

– For øyeblikket tror jeg at han er den beste (i verden), og fortsatt er han så ung at han har alle muligheter til å bli enda bedre. Jeg har sagt til ham mange ganger at om han bare holder seg skadefri kan han oppnå alt han vil.

Powered by Labrador CMS