– Jeg sviktet laget

VIDEO En selvkritisk Dimitar Berbatov påtok seg skylden for at United tapte straffekonkurransen og dermed røk ut av FA-cupen i siste hinder før finalen.

Publisert Sist oppdatert

Bulgareren, som først kom på banen etter 90 minutter, misbrukte muligheten fra 11-meteren med et slapt forsøk som traff Tim Howard i beina. Spesielt surt var dette fordi Evertons Tim Cahill nettopp hadde blåst den innledende straffen over tverrliggeren.

Heller ikke Rio Ferdinand lyktes med sitt forsøk, og når Everton satte sine tre neste, hjalp det lite at Nemanja Vidic og Anderson traff nettmaskene uten problemer.

Dermed endte det hele med 4-2 til de blåkledde, og snipp, snapp snute for et United-mannskap som ikke har gått til topps i denne turneringen siden 2004.

Dimitar Berbatov forklare etterpå hva som skjedde, og hvorfor:

– Jeg fulgte med på keeperens bevegelser, men i siste øyeblikk valgte han å gå dit jeg siktet, og dermed reddet han, sa Berbatov til Sky Sports News, og la til:

– Det er alltid surt å tape, spesielt når du har misbrukt et straffespark og sviktet laget ditt.

Nå lover han å legge missen bak seg, for heller å se fremover. Det vil i første omgang si til onsdagens Premier League-møte med Portsmouth på Old Trafford.

– Ja, vi har en veldig viktig kamp mot Portsmouth, så her er det bare å stå på videre.

Se Berbatov på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS