Ryktesaker, uke 44

Everton klare til å ta imot Schweinsteiger i januar.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 6. november:

12.30: Daily Star har en «eksklusiv» sak om at Ronald Koeman står klar for å ta imot Bastian Schweinsteiger på lån i januar. Everton sliter på midtbanen etter James McCarthys skade, og klubbens nederlandske sjef ser på tyskeren som en perfekt løsning. Schweini tjener bortimot 2 millioner kroner i uka, og United skal også være villige til å betale halve lønna hans mens han er borte.

09.00: Ifølge Goal.com er Uniteds tittelrivaler på jakt etter flere av de samme spillerne som de røde djevlene. Manchester City skal dele interessen for Antoine Griezmann, mens Arsenal også er på jakt etter Atletico-stopper José Gimenez.

08.30: Samme avis hevder Crystal Palace skal være interessert i å signere Morgan Schneiderlin fra Manchester United. Franskmannen har spilt lite under Mourinho, og det hevdes portugiseren er villig til å slippe Schneiderlin dersom det kommer et bud på minst halvparten av det United betalte for ham. 12,5 millioner pund, med andre ord. Visstnok skal Tottenham ha fått et bud på franskmannen avslått i sommer.

08.00: United er på jakt etter ny midtstopper, ifølge ryktene som avisene nå skriver. Daily Mirror hevder de røde djevlene er interessert i Southamptons Virgil van Dijk. Stopperen har gjort sakene sine bra siden overgangen fra Celtic, og har blitt en viktig del av et sterkt Southampton-mannskap. Nederlenderen verdsettes til 30 millioner pund.

Lørdag 5. november:

17.00: United har ansatt ny speidersjef for Belgia.

11.00: To managere har kommet og gått siden Sir Alex Ferguson forlot Manchester United til fordel for pensjonisttilværelsen. To managere har kommet og gått uten å forsterke på stopperplass, til tross for den voldsomme skadehistorikken til både Chris Smalling og Phil Jones. Louis van Gaal hentet inn tre venstrebacker og valgte å bruke to av dem som stopperalternativer, mens Mourinho i sommer ble den første som tok grep da han hentet Eric Bailly.

Det holder imidlertid ikke, skal vi tro ryktemølla lørdag. Forsvaret savner en stoppersjef, og hvem er vel bedre enn Atleticos Diego Godin? Ifølge notoriske The Sun (gjengitt hos Goal.com) har United lenge vært interessert i hans landslags- og klubbkollega José Gimenez, men nå skal oppmerksomheten være rettet rundt 30-årige Godin som  grunnet sin alder både skal være billigere og bidra med sårt trengt rutine. Prislappen skal være på 30 mill pund.

10.00: Ifølge Mirror skal Los Angeles Galaxy stå klare med en løsning for Zlatan Ibrahimovic dersom måltørke-marerittet på Old Trafford fortsetter. Spissens kontrakt går ut i sommer, og United skal se liten grunn til å fornye svenskens kontrakt dersom han ikke kan skyte oss til topps. Tidligere har den amerikanske klubben sett seg ut Rooney som sitt transfermål, men de skal nå ha skiftet interessen til Zlatan som visstnok er et mer realistisk alternativ.

Fredag 4. november:

13.30: Mourinho vil starte oppryddingen sin med å sende åtte spillere på dør i løpet av de to neste overgangsvinduene, skriver James Ducker i The Telegraph. De åtte er Marcos Rojo, Phil Jones, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Michael Carrick, Memphis Depay og Ashley Young. Ifølge saken er Mourinho skeptisk til flere andre i stallen også, men han innrømmer internt at det er begrensninger på hvor store omveltninger man kan gjøre samtidig.

07.25: United er villig til å betale Bastian Schweinsteiger 10 millioner pund i januar, for å få ham ut av klubben og ut av regnskapene. Det skriver The Sun. Tyskeren har som kjent ikke spilt for United under Mourinho, men har i stedet måttet trene med reservene – helt fram til inneværende uke.

Torsdag 3. november:

07.30: Romas Antonio Rudiger hevder at han ikke tenker på en mulig overgang til Chelsea eller United, som har har blitt koblet til, skriver goal.com. – Jeg bryr meg ikke om spekulasjonene. Jeg er veldig glad for å spille for Roma.

Mandag 31. oktober:

15.00: En rekke av Englands beste klubber, deriblant Manchester United, City, Chelsea og Arsenal, følger nå det skotske «vidunderbarnet» Billy Gilmour, en 15-åring fra Glasgow-klubben Rangers.
Ifølge The Mirror er speidere fra de fire klubbene på plass når Rangers i disse dager deltar i Edinburgh-turneringen Victory Shield.
I videoen under kan du se den unge Rangers-spilleren (nr. 10) i aksjon for sitt klubblag og for det skotske U16-landslaget.

11.40: talkSPORT viser til italienske Calciomercato når det hevdes at Manchester United har bedt Inter Milan om å høyne et påstått bud på £12.5 millioner for Matteo Darmian.
Inter skal være lystne på å hente den 26 år gamle backen på lån resten av sesongen for deretter kjøpe ham. United sies imidlertid å være lite imponert over italienernes planer, og har bedt dem om å høyne sitt bud til £19 millioner.

11.15: Så har det begynt å versere rykter i diverse engelske medier om at United har planer om et bud på £135 millioner for en viss uruguayaner ved navn Luis Suarez. Men slapp av, det er neppe noen grunn til frykt.
Som den kjente spanske journalisten Guillem Balague skriver i sin Sky Sports-spalte:
– Luis Suarez’ drøm var å få spille for Barcelona, og han har ingen planer om å dra. Det er der han ønsker å avslutte karrieren som toppidrettsutøver. Andre klubber kan selvsagt prøve seg, men det vil være nytteløst.

07.30: Heller ikke Squawkas artikkel om at United ikke har planer om å selge Henrikh Mkhitaryan i januarvinduet, er egnet til å dekke de mest ryktetørstes behov.
Nettstedet har fått nyss om at armeneren hoppet over søndagens fridag til fordel for egentrening; dette visstnok i håp om å imponere José Mourinho med sin arbeidsmoral.
Såkalte «United-kilder» siteres også på at det ikke har vært diskutert et januarsalg av «Micki», men at han trenger tid til å tilpasse seg Premier League.

07.25: Det har vært særdeles stille og fredelig på ryktefronten de siste dagene, og det er få tegn til at aktiviteten vil ta seg opp igjen med det aller første.
Vi kan jo likevel ta med at Sven-Göran Eriksson, manager for Shanghai SIPG, og mannen som i sin tid ga  Wayne Rooney sjansen på det engelske landslaget, uttaler at det er «null sjanse» for at han kommer til å hente den 31 år gamle United-kapteinen til kinesisk Super League. Det er The Sun som melder dette.

Powered by Labrador CMS