Ryktesaker, uke 1

Serbisk stopper på ønskelista?

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter
LES OGSÅ: Alle overgangene i januarvinduet!


Søndag 6. januar:

09.19: Ifølge The Sun skal Ole Gunnar Solskjær denne uka diskutere Nikola Milenkovic med Ed Woodward. Den 21 år gamle Fiorentina-midtstopperen skal interessere United, og det snakkes om en overgangssum på rundt £45 millioner for serberen.

Atlético Madrid og Juventus skal også være interesserte.

Det må påpekes at saken ikke er skrevet av Neil Custis, avisas United-korrespondent.

09.13: Vi starter med å nevne i forbifarten at Benfica skal ha forespurt ex-red José Mourinho om den ledige managerjobben der, men at han skal ha gitt beskjed om at han ikke planlegger å reise hjem til Portugal ennå. Dette melder Record.

Lørdag 5. januar:

08.26: Belgia-ving Yannick Carrasco interesserer United, ifølge Foot Mercato (som er pålitelige nok til at Sport Witness ved flere anledninger har gått gode for dem). Vingen gikk i fjor fra Atlético Madrid til kinesiske Dalian Yifang. Det som kan tale mot en overgang, ifølge nettstedet, er at Leonardo Jardim (Carrascos gamlesjef fra Monaco) kommer inn som manager til Dalian Yifang.

08.14: Tidligere Manchester Evening News-journalist James Robson skriver for London Evening Standard at United har fått to bud avslått på Kalidou Koulibaly, og at klubben nå motvillig aksepterer at en januarovergang er svært usannsynlig. Senegaleseren er Uniteds hovedmål defensivt.

08.06: Ifølge vanligvis velinformerte Simon Jones i Daily Mail er Inter interesserte i United-kaptein Antonio Valencia. Ecuadorianerens kontrakt går ut i sommer, men United har en forlengelsesopsjon tilgjengelig slik at kontrakten i realiteten kan være en kontrakt til 2020. Spillerens fremtid i United virker uansett noe usikker.

08.04: Ben Pearce følger Tottenham tett, og han skriver for ESPN at Tottenham er resignerte når det gjelder Toby Alderweirelds fremtid. De forventer at han forlater klubben for £25 millioner i sommer, noe han kan etter at Spurs’ kontraktforlengelse aktiverte en klausul som gjør belgieren tilgjengelig for den summen.

Fredag 4. januar:

15.30: Tottenham bekrefter at klubben har benyttet seg av sin opsjon på å forlenge kontrakten med Toby Alderweireld i ytterligere én sesong. Belgieren er dermed bundet til Tottenham til sommeren 2020, men ved å trigge kontraktsforlengelsen har også Alderweireld nå en klausul som trer i kraft i sommer der han kan gå for 25 millioner pund.

09.40: Manchester United kommer til å avvise enhver henvendelse på Eric Bailly i januarvinduet, skriver Telegraph.

Sevilla ble tidligere denne uken linket til United-stopperen og selv om United er på jakt etter en ny midtstopper, skal oppfatningen i United-ledelsen væe at det blir vanskelig å hente noen i januar og dermed vil heller ingen av stopperne bli solgt.

08.10: Som nevnt tidligere denne uken skal Inter-ledelsen være interessert i å hente Ashley Young til Milano. Nå melder avisen Mirror, som bragte nyheten, at man i Inter allerede skjønner at det vil bli vanskelig å overtale Young til å avslutte karrieren i Italia. Young skal nemlig ha gitt uttrykk for at han ønsker å avslutte karrieren i Premier League, enten i United eller en annen klubb.

07.45: Det ser ut til at United kan sette en stor og kraftig strek over navnet til Aaron Ramsey. Den italienske avisen Calciomercato gjengir opplysninger fra den italienske TV-stasjonen Sport Mediaset som innebærer at Arsenal-spilleren allerede skal ha signert på en intensjonsavtale med Juventus.

Sky Sports melder på sin side av de rapportene ikke stemmer med det deres kilder i Arsenal forteller, men at Ramsey skal ha Juventus som sitt førstevalg når han forlater Arsenal og Juventus-direktør Fabio Paratici har bekreftet at den italienske storklubben er interessert. 

United har flere ganger tidligere blitt linket til Ramsey, men det begynner å bli en stund siden waliserens nacn var hyppig linket til United.

Torsdag 3. januar:

20.09: En oppfølger på saken under: Daily Mail skriver at Fulham vurderer å sende Timothy Fosu-Mensah tilbake. Heller enn Love Sports bastante melding om at 21-åringen er sendt tilbake, melder avisa heller at muligheten for dette er diskutert.

16.11: Det foreligger foreløpig ingen bekreftelse, men ifølge Love Sport er Gary Cahill i ferd med å signere på lån for Fulham, som sender Timothy Fosu-Mensah tilbake til United for å frigjøre plass i troppen til veteranen. Premier League-klubber har nemlig bare lov til å ha to spillere på lån.

Nederlenderen har spilt lite for Fulham den siste tiden, men kom innpå i årets første kamp (1-4-tapet mot Arsenal).

08.30: Ingen store United-rykter denne morgenen. Juventus-direktør Fabio Paratici har bekreftet at den italienske klubben er interessert i å hente Aaron Ramsey, som tidligere i høst ble koblet til Manchester United.

Diego Godin er også en spiller som er på utløpende kontrakt som tidligere har vært United-aktuell, og Atlético-stopperen kan bytte klubb i sommer melder spanske Marca, uten at det betyr at United fortsatt er interessert.

Onsdag 2. januar:

14.00: Sport Witness siterer Sevilla-avisen Estadio Deportivo på at Eric Bailly er et veldig interessant navn for Sevilla nå i januar. Så er spørsmålet hvor interessant det måtte være for et United som generelt sliter med en del skader på stopperne.

13.15: Tuttosport skriver onsdag at Milan Skriniar, Inter-stopperen, kan være tilgjengelig for 80 millioner euro. Inter ligger på 3. plass i Serie A, men ble altså slått ut av Champions League og skal til Europa League denne våren.

06.50: Det har vært mye Koulibaly, Skriniar, Alderweireld, men nå skriver Daily Mirror, som gjengir fra Tuttomercatoweb, at United også vurderer Roma-stopperen Kostas Manolas. Den greske 27-åringen har en utkjøpsklausul som kan gjøre ham til et atskillig billigere alternativ enn et par av de andre stopperalternativene.

Tirsdag 1. januar:

21.30: Gazzetta dello Sport skriver tirsdag at Napoli vil gjøre det det de kan for å beholde midtstopper Kalidou Koulibaly, men at Barcelona og United forventes å komme etter ham til sommeren. Det nevnes i artikkelen at det i så fall kreves 120 millioner euro. Det understrekes i artikkelen at det er fullstendig uaktuelt for Napoli å selge spilleren i januar.

21.00: Paris St. Germain skal (også) være interessert i å hente Tottenhams Toby Alderweireld, til sommeren, da han kan forlate klubben for 25 millioner pund. Det melder The Guardian. Merk med avtalen: Han kan først kjøpes for 25 millioner til sommeren, og overgangen må ha skjedd senest to uker før vinduet stenges tidlig i august.

19.00: Italienske Inter ønsker visstnok å hente Ashley Young på en fri overgang til sommeren, skriver Daily Mirror, selv om det påpekes i saken at United ønsker at 33-åringen skriver under på en ny 12-månederskontrakt.

09.51: Marco Rose kan være en kandidat til sjefsjobben i United om Mauricio Pochettino ikke tar jobben. Andre på lista skal være Zinedine Zidane, Laurent Blanc og midlertidig manager Ole Gunnar Solskjær. Dette skriver The Sun.

Det er ikke avisas United-korrespondent som har skrevet saken, men den er skrevet av den profilerte journalisten Neil Ashton.

42-åringen Rose ledet RB Salzburg til seriegull i sin første sesong som hovedtrener i klubben, og skal være beundret i Uniteds styrerom. Klubben kom seg også til semifinalen i Europa League etter å ha slått Real Sociedad, Borussia Dortmund og Lazio på veien dit. Salzburg er ubeseiret hittil i årets sesong.

En annen tysker, Hoffenheims Julian Nagelsmann, er også en mann United i utgangspunktet er interesserte i, men Nagelsmann har allerede en avtale på plass om å ta over RB Leipzig fra og med neste sesong.

Powered by Labrador CMS